• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[156] Jafet 156 1.9 105

Jafet

Nowy
Auto
Nie istotne.
można usunąć temat.

Ostatnia edycja:
Jedno zdjęcie zrobione zaraz po zakupie, drugie juz po rejestracji:)

Dziś sprawdziłem - wszedl mi palec do srodka. Kolejna porazka w wykonaniu alfy i od razu uprzedze komentarze, była zabezpieczana wielokrotnie przez poprzedniego właściciela.

a czemu temat można usunąć? Alfa na złom poszła?

Zabezpieczona, czyli rdza była klejona coraz to nowszą warstwą bitexu? Nie możliwe żeby były dziury po czyszczeniu i konserwacji.

Konserwacja pewnie szła na rudą tak jak kolega wyżej pisze i tak w kółko a jadło od środka. ;)
Uwierz to nie wina Alfy tylko czyjegoś "zlania tematu". Tak czy siak powodzenia życzę w doprowadzaniu jej do porządku o ile masz takie zamiary.

Dzieki panowie, troche ochłonąłem. Chyba faktycznie poprzedni właściciel odwalił szeroko rozumiane druciarstwo. Postaram się jako tako ogarnąć ją, zeby bezpiecznie i w jednym kawałku przejezdzić rok, a potem będzie zmartwieniem kogoś innego.. pozdrawiam!

Celowo usunal zeby potem tej miny nie namierzyc...

Ja pamiętam że była taka niebieskawa ze spoilerem na klapie chyba. Ale może się mylę. Rudą na progach było widać.
Może jeszcze wpadną foty, to już jedna wielka niewiadoma. ;)

Zapytaj admina czy da rade odzyskac
Chociaz to juz troszke czasu minelo

Hahah panowie, ale sie podniecacie :) Po pierwsze to, że auto ma dziurke w progu i podlodze, nie znaczy jeszcze, ze jest trupem totalnym. Po drugie mechanicznie staram się dbać o nią, ponieważ potrzebuje jej na codzien. Po trzecie w koncu - jak będę ją sprzedawał to za maximum 2-3 tysiące, więc jeśli ktoś uwaza ze za te pieniadze kupuje się 'igłe' to gratuluje myślenia. Niedawno robiłem trase do niemiec nią, bez wiekszego przygotowania i mnie nie zawiodla. Jezeli bylaby potrzeba wsiadam i powtarzam trasę. Pokazcie mi auto za 2-3 tysiace, ktorym bez obawy wybralibyscie sie w podroz ok 2.5 tys kilometrow;) No ale gotową historie do auta to specjalisci od razu dopiszą ..

Amortyzatory
Powrót