Irlandia, laczmy sie ::P

Pawel. Temat nieaktualny. Problem jest w laptopie. Nie widzi mi portow :/ Poswiece 3 dychy i jutro podjade do warsztatu.

Okazalo sie, ze kupilem ujowa przeplywke. Tak sie koncza zakupy na ebayu :/ Nie mam kasy na nowy oryginal bosha, wiec jutro atakuje szrot w poszukiwaniu uzywanego. Alfa i tak idzie na handel.

wow no troche lipka.... powodzonka w poszukiwaniu.... a co następne po alfie będzie ???? tylko nie mów że audi :P

Okazalo sie, ze kupilem ujowa przeplywke. Tak sie koncza zakupy na ebayu :/ Nie mam kasy na nowy oryginal bosha, wiec jutro atakuje szrot w poszukiwaniu uzywanego. Alfa i tak idzie na handel.
Takie to jest właśnie kupowanie na ebayu ja zawsze biore w sklepie w razie czego mam możliwość oddania jak to osttanio miałem z dwoma ferelnymi przegubami w Audi

---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:50 ----------

wow no troche lipka.... powodzonka w poszukiwaniu.... a co następne po alfie będzie ???? tylko nie mów że audi :P
Gdyby u mnie drogi były takie jak u was Audi bym nie smigał.

Nie, no... Nie zartuj kolego. Nastepna bedzie 147 :) Z Alfaholizmu sie tak latwo nie wychodzi :)

do zlociku coraz bliżej..... myślę że następnym razem to już jakąś bellą zajedziesz :)

CoolKid mam nadzieje że na zlociku sie pojawisz ???

Jesli tylko bede mial czym, to oczywiscie

do zlociku coraz bliżej..... myślę że następnym razem to już jakąś bellą zajedziesz :)

CoolKid mam nadzieje że na zlociku sie pojawisz ???
Najpierw chciałem swoją z PL ściągac,ale przekalkulowałem wszystko i stwierdziłem,że się nie opłaca a z reszta nie miałbym nawet kiedy po nią jechać. Tu kilka Alf tez oglądałem ale ich stan pozostawiał wiele do życzenia.

---------- Post added at 22:13 ---------- Previous post was at 22:11 ----------

Jesli tylko bede mial czym, to oczywiscie
Jak będe mieć po drodze to moge Cię zgarnać w razie gdybyś nie miał czym zawitac:D

no w polszy autka są lepiej utrzymane i wypasane :) ale poluj może uda ci się cos fajnego trafić tak jak czesterowi :)
Cool może ja tez po drodze będę miał to się z jonym zjedziemy na twoje podwórko :) heh czester pewnie tez zawita :)

no w polszy autka są lepiej utrzymane i wypasane :) ale poluj może uda ci się cos fajnego trafić tak jak czesterowi :)
Cool może ja tez po drodze będę miał to się z jonym zjedziemy na twoje podwórko :) heh czester pewnie tez zawita :)
No właśnie może byśmy się tak stykneli gdzies na trasie i pojechali razem?

tylko gdzie proponujesz ?? ty pewnie będziesz leciał do dubllina M1 a ja to raczje od dublina w kierunku Galway, no chyba że wybierzesz się w kierunku Cavan ale to chyba dość sporo kilometerków

---------- Post added at 21:35 ---------- Previous post was at 21:22 ----------

No chyba że byśmy gdzies w Dublinie się styknęli.....może czester tez by się ruszył przez dublin i kolega Arthm i neon by dołączyli to byśmy fajnym korowodem pofrunęli do Newbridge i powieźli się przez miasto :)

no ale teraz eliat1 pojechales!!!!!

przez Dublin????

jedyna mozliwosc to my lecimy trasa na dublin i odbijamy na naas! tam mozwmy sie spiknac do newbridge!

---------- Post added at 21:44 ---------- Previous post was at 21:43 ----------

a poza tym,, czy coolkid nie jest z pod limerick???

Amortyzatory
Powrót