Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
trzymaj link:Ja chetnie bym sie przejechal,mlody jest na wakacjach w irlandii to dam bym nie jechal. Artur mialem jechac na mecz ale po tym co ostatnio grali to nie bylo sensu w sobote powiedzialem sobie,ze jak wygraja z belchatowem to pojade ale obejrzalem 15min meczu i lepiej z chlopalami kopalismy w A-klasieAle wczoraj zalowalem ze nie pojechalem. Kiedy dokladnie jest ten zlot podrzuci ktos linka bo mam neta na tel tylko chwilowo.
Raczej żadnych planów nie mam a co? Ja polece na 99% do Corku 17-stego jeszcze urlop na poniedziałek próbuje załatwić chociaż nie chca mi dać.Jony co robisz w niedziele?![]()
Raczej żadnych planów nie mam a co? Ja polece na 99% do Corku 17-stego jeszcze urlop na poniedziałek próbuje załatwić chociaż nie chca mi dać.
Zapraszam na kawke jakby cozastanawiam sie czy Cie zobacze na drodzemyslalem zeby sie na kawe spotkac ale to bedzie dlugi dzien :/ jedziemy na 2 dni do Co. Antrim
![]()