E
eilat1
Guest
Nom pewnie masz racje ale chyba ludzikom kopary opadły bo naprawdę zajefajne to było.... 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Szok na pewno był na osiedluNom pewnie masz racje ale chyba ludzikom kopary opadły bo naprawdę zajefajne to było....![]()
chyba raczej nikt się tego nie spodziewał choć znając czestera.......![]()
Następnym razem:lol:
teraz wpadamy na moja ulice i podgrzejemy czeska mafie!!!
wszystkie te ciemniaki smigaja 520'kami!!!!........... chyba maja znizke na szrocie!
![]()
a co ze mna?! sasiedzi juz wiedza jakim jestem maniakiem Alfy a wspolpracownicy smieja sie ze mnie
ooo.. tak własnie miałem podrzucić taką propozycje i jak bym spocik był niedaleko to jeszcze jeden zapaleniec by przyjechał bo umnie na podjeżdzie stoi jeszcze koleżnka (kolejna 147 siostry Eweliny)A ja mam inną propo....następny wypad może na północ![]()
Jony88 już pędził w nasze strony więc może pora odwiedzić północ![]()
Już widzę te chęci......
- - - Updated - - -
Artur Następnym razem wjeżdżamy na Twoją firmę ...... i zobaczymy kto się będzie śmiał![]()
![]()

Bardzo fajne ludki ....Ciesze sie ze Marcin i Malwina byli dzisiaj z Nami
Także zapraszamhey, ale odwiedziny Jony88 to jest super pomysl! odwarzny kolo nawet wladca pierscieni nas odwiedzl!!
a jak nam bedzie sie nudzilo to i skoczymy M1 do artura, wkurzymy kolesi z firmy!!![]()
hey, ale odwiedziny Jony88 to jest super pomysl! odwarzny kolo nawet wladca pierscieni nas odwiedzl!!
a jak nam bedzie sie nudzilo to i skoczymy M1 do artura, wkurzymy kolesi z firmy!!
Właśnie a Marcin czemu nie na forum?Bardzo fajne ludki ....
Dobrze że grono sie powiększa..
Taaa ,ale jak co nie którzy spoty mieli pod nosem jak do tej pory i nie chciało się dupki ruszyć to już widze jak się wszyscy zbiorą do PółnocnejMyślę że to dobra propozycja.....![]()
Mogliśmy wczesniej jakiś filmik nakręcić nie pomyślałęm
Taaa ,ale jak co nie którzy spoty mieli pod nosem jak do tej pory i nie chciało się dupki ruszyć to już widze jak się wszyscy zbiorą do Północnej
Taaa ,ale jak co nie którzy spoty mieli pod nosem jak do tej pory i nie chciało się dupki ruszyć to już widze jak się wszyscy zbiorą do Północnej