Irlandia, laczmy sie ::P

Nom pewnie masz racje ale chyba ludzikom kopary opadły bo naprawdę zajefajne to było.... :)

a co ze mna?! :P sasiedzi juz wiedza jakim jestem maniakiem Alfy :P a wspolpracownicy smieja sie ze mnie :P
Ciesze sie ze Marcin i Malwina byli dzisiaj z Nami :) nasze Żony pracowały ze sobą ;) braliśmy ślub w tym samym dniu i godzinie ( innym miejscu :P) i teraz mamy 159 czarne :P

Ostatnia edycja:
A ja mam inną propo....następny wypad może na północ ;)
Jony88 już pędził w nasze strony więc może pora odwiedzić północ ;)
Już widzę te chęci...... ;)

- - - Updated - - -

a co ze mna?! sasiedzi juz wiedza jakim jestem maniakiem Alfy a wspolpracownicy smieja sie ze mnie

Artur Następnym razem wjeżdżamy na Twoją firmę ...... i zobaczymy kto się będzie śmiał :P ;)

A ja mam inną propo....następny wypad może na północ ;)
Jony88 już pędził w nasze strony więc może pora odwiedzić północ ;)
Już widzę te chęci...... ;)

- - - Updated - - -

Artur Następnym razem wjeżdżamy na Twoją firmę ...... i zobaczymy kto się będzie śmiał :P ;)
ooo.. tak własnie miałem podrzucić taką propozycje i jak bym spocik był niedaleko to jeszcze jeden zapaleniec by przyjechał bo umnie na podjeżdzie stoi jeszcze koleżnka (kolejna 147 siostry Eweliny) DSCN2437.jpg

hey, ale odwiedziny Jony88 to jest super pomysl! odwarzny kolo nawet wladca pierscieni nas odwiedzl!!

a jak nam bedzie sie nudzilo to i skoczymy M1 do artura, wkurzymy kolesi z firmy!!:P

Amortyzatory
Powrót