Irlandia, laczmy sie ::P

Ja tez mam cale siedzenia z podlokietnikiem z przodu + boczki od drzwi w tym samym kolorze. Nie mam pojecia, czy to sie da zdjac. Zrzuce fotki z telefonu, to Ci wkleje, zebys zobaczyl jak to wyglada.

dzisiaj caly czas w Balbriggan 05C4658

To dobrze ze mu nie migalem swiatlami ;) tylko sie spojrzalem hehe

A mam pytanie do was, co lepiej zrobic w samochodzie

1. Wrzucic sprezyny obnizajace i nowe amory do tego fajny wydech taki - http://www.ebay.co.uk/itm/190690335...AX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649#ht_822wt_1368]
2. Zrobic swap hamulcow z 3.0 ? - Musialbym kupic tarcze, klocki, zaciski, opony i fele ! bo mi w 16 nie wejda :( cos czuje - WARTO ? czy lepiej zostawic na 16" i zalozyc tylko nowe dyski i klocki ew dokupic przewody w oplocie ?

To dobrze ze mu nie migalem swiatlami ;) tylko sie spojrzalem hehe

A mam pytanie do was, co lepiej zrobic w samochodzie

1. Wrzucic sprezyny obnizajace i nowe amory do tego fajny wydech taki - http://www.ebay.co.uk/itm/190690335...AX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649#ht_822wt_1368]
2. Zrobic swap hamulcow z 3.0 ? - Musialbym kupic tarcze, klocki, zaciski, opony i fele ! bo mi w 16 nie wejda :( cos czuje - WARTO ? czy lepiej zostawic na 16" i zalozyc tylko nowe dyski i klocki ew dokupic przewody w oplocie ?

Trudne pytanie sobie zadajesz ;)

Ale chyba bym stawial na pierwsze bo i tak nie ma tutaj gdzie poszalec zebys lepsze hamule potrzebowal, jedynie co mozesz zrobic z nimi to zalozyc nawiercane tarcze i lepsze klocki.

Co do wydechu to sam sie wybieram (tylko czasu brak) i widzialem oraz slyszalem pare wykonan gosci z Trim : http://www.souhan.ie/
Bardzi ich tez zachwalaja na alfaowner :)

Art, mam kilka fotek dla Ciebie
2012-06-22 16.39.30.jpg2012-06-22 16.39.38.jpg2012-06-22 16.39.47.jpg2012-06-22 16.40.07.jpg2012-06-22 16.40.17.jpg2012-06-22 16.40.34.jpg
Najgorsze miejsce jakie znalazłem to to :
2012-06-22 16.39.23.jpg

A jak sie to przedstawia cenowo ? Dzwoniles, pytales sie ? Cos czuje ze nie bedzie tanio;)

Z tego co pamietam to gosciu z alfaowner zaplacil za wydech do GTV okolo 300-350e z montazem oczywiscie

- - - Updated - - -

ja :) ile i jaka? :) czy sa to cale siedzenia?
da sie to zdjac z siedzen i zamontowac? bo juz roznie mi mowili :P a zwykle sprzedac chca cale siedzenia ;)

Swieze ogloszonki i w Dublinie ;) http://www.adverts.ie/1781793

Kufa! Niedziałają mi jeszcze spryskiwacze, automatyczne siedzenia i gniazdo elektryczne!!!
Mam nadzieję że to tylko popalone bezpieczniki!!!

Swoją droga byłem na nct, górne wahcze, końcówki drażka i parę nie istotnych rzeczy!!
Nie tak źle!!

Z tego co pamietam to gosciu z alfaowner zaplacil za wydech do GTV okolo 300-350e z montazem oczywiscie

To tanio, jesli z montazem. Pisalem do nich ale sie nie odezwali. Poczekam do poniedzialku jak sie nie odezwa to zadzwonie. Oni tez robia remaping komputerow.

- - - Updated - - -

To tanio, jesli z montazem. Pisalem do nich ale sie nie odezwali. Poczekam do poniedzialku jak sie nie odezwa to zadzwonie. Oni tez robia remaping komputerow.

wow! spoko :) za ile i gdzie? ;) nigdy nie przekladalem foteli... serio trzeba cale przekladac? ma ktos instrukcje jak to zrobic ? ;) szczegolnie chodzi mi o tyl ;) albo ma ktos czas zeby mi pomoc? :D

Czester Ty to masz szczescie ;)

Ostatnia edycja:
wow! spoko za ile i gdzie? nigdy nie przekladalem foteli... serio trzeba cale przekladac? ma ktos instrukcje jak to zrobic ? szczegolnie chodzi mi o tyl albo ma ktos czas zeby mi pomoc?

Czester Ty to masz szczescie

Stawiasz piwo i nie ma sprawy. Mam duzo czasu, aby tylko pogoda byla:) bo z tym to jak wiesz ostatnio jest masakra.

wow! spoko :) za ile i gdzie? ;) nigdy nie przekladalem foteli... serio trzeba cale przekladac? ma ktos instrukcje jak to zrobic ? ;) szczegolnie chodzi mi o tyl ;) albo ma ktos czas zeby mi pomoc? :D

Fotele są u mnie w Ennis. I tak musisz przyjechać, żeby je wziąć, więc od razu mogę Ci pomóc je przełożyć. Cena za fotele + boczki od drzwi z taką samą skórką jak dla Ciebie 100 :D (po znajomości)

BTW. Mam cała Bellę do rozebrania, więc jak coś jeszcze potrzebujesz, to pisz :D

Ostatnia edycja:
No dobra chlopaki

Zdecydowalem sie zrobic 'glebe' w Alfie.

1. Sprezyny MTS Technik 30/25
2. Amory przod Bilstein B8
3. Amory tyl Bilstein B6

Do tego nowe odboje i ew lozska zeby nie rozwalic nowych amorow;)

Calosc z Polski wyjdzie jakies 50% taniej niz tutaj na miejscu;)

Co sadzicie o tym pomysle ? :) Jak przekonam zone to doloze jeszcze nowy wydech:P

Auto zostawie na 16" bo mam dobre opony a i tak nie sprzedam tych moich felg z oponami tutaj, chyba ze ktos jest chetny na moje fele i opony;) Jak nie to dojezdze je i wtedy zapodam jakies ladne 17stki albo 18stki:)
a1-800.jpg

Amortyzatory
Powrót