• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Irlandia, laczmy sie ::P

• Autor wątku Autor wątku SiGi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Nie. Dopiero w tym tygodniu rozpoczynam poszukiwania

kuknij tam to bedziesz mial swiadomosc na czym stoisz i od czego mozesz zaczac
pozdrawiam

jeszcze sie odezwe w tej dyskusji; kupowałem sporo części w irl i powiem wam jedno:
można kupić w podobnych cenach pl-irl ale za to co jest tanie tutaj w pl kupisz firmowe a w irl "no name"

Pozdrowienia Pieknylolo :) Co do części ja chyba będę celował w angielskiego ebaya. Ceny są porównywalne, a czas transportu zdecydowanie krótszy niż z PL. Na razie czekam, aż mi się kasa przetransferuje na paypala ;)

Witam.
Marcin, Alfa 156 Dublin 16.
Jeśli szukacie kuriera z Polski polecam 1) ISLAND EXPRESS 2) BASTAGA , sprawdzone.

Za termostat do 1.6 T.S krzyknęli mi 65 jurków

dlatego tak jak pisalem kupuje w polsce a i czas oczekiwania nie jest taki straszny

Macie jakieś namiary na tanie uzywane części w okolicy? Jakiś szrot, albo coś w tym rodzaju?

panowie jakby ktos potrzebowal podpiac alfe pod kompa ko zapraszam, rzecz jasna for free

to ja też swój zabiore, szybciej zrobimy i będzie więcej czasu na browar ;)

Witajcie, Dublin 24 się kłania z Bellą 156, 1.8 T.S 98r
Niestety aktualnie moja Alfa niesprawna, kłopoty ze sprzęgłem. W Atlasie wycenili mi naprawę na 1000 euro, porażka! (podziękowałem im grzecznie)

Pozdrawiam serdecznie wszystkich Alfoholików

coraz cieplej sie robi, i te pogloski o browarze!:P
kiedy jakis najblizszy bank holidays??
w belli az sie prosi aby nagar przeczyscic!

Najbliższy to teraz chyba świętego Patyka :D Ja we wtorek przepisuje ubezpieczenie na swoją i płacę tax. Do 17go powinna być w 100% sprawna, bo klocki wymienione, a wahacze w drodze :)

Amortyzatory
Powrót