Jony88
Nowy
- Auto
- Alfa Romeo 159 1.9 16V '07 190km/425NM'& GT 1.9 16V '07& 156 2.5 V6 '98
Poszło PMPodeślij swój numer to zadZwonie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Poszło PMPodeślij swój numer to zadZwonie
Dopóki nie poinformujesz ubezpieczalni to nic nie zrobią. Jak im powiesz to mogą podnieść stawkę bo wg nich to jest modyfikacja pojazdu. Ale i tak nikt tego nie zlasza bo nie są w stanie tego sprawdzić.Panowie nie wiem czy byla rozmowa na ten temat, jak ubezpieczalnie podchodza do tematu remapu w samochodzie?
A tego ustania chcesz do PL czy tutaj. Mam znajoma który może załatwić autko z USA tylko musze wiedzieć dokąd ma iść docelowo
Na żywo dopiero się prezentuja,fota na szybko strzelona w sobote rano jak sie na samolot śpieszyliśmy
Kumho 235/35/19Jaka opona?
Wybieram sie na wakacjach do Polski samochodem, kiedy najlepiej szukac biletow na prom/eurotunnel? Bede jechal w sierpniu
Ja jechałem pod koniec sierpnia i kupowałem z miesięcznym wyprzedzeniem Dover- Cała is to coś koło 30e o ile dobrze pamiętam okres wakacyjny jak juz artur wspomniał trwa od 5 mają do 5 wrzesnia.od 5 wrzesnia sa najtansze - nie ma wtedy okresu wakacyjnego. Lepiej kupic z duzym wyprzedzeniem wtedy ceny sa lepsze. Polecam prom bo tunel drogiprom z tego co pamietam kosztowal mnie ok 40 euro za 2 osoby z samochodem...a tunel wychodzil cos ponad 150 euro...Tylko prom plynie cos ok 1.5 h... ale chyba lepiej zalac za ta kwote do baku
![]()