Irlandia, laczmy sie ::P

• Autor wątku Autor wątku SiGi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Panowie nie wiem czy byla rozmowa na ten temat, jak ubezpieczalnie podchodza do tematu remapu w samochodzie?

Panowie nie wiem czy byla rozmowa na ten temat, jak ubezpieczalnie podchodza do tematu remapu w samochodzie?
Dopóki nie poinformujesz ubezpieczalni to nic nie zrobią. Jak im powiesz to mogą podnieść stawkę bo wg nich to jest modyfikacja pojazdu. Ale i tak nikt tego nie zlasza bo nie są w stanie tego sprawdzić.

A gdzie wg was są najtańsze ubezpieczenia??
Muszę się od nowa ubezpieczyć a teraz będzie problem bo to juz nie micra tylko kupiłem honde :D hehe (wiem wiem będziecie krzyczeć :P)

A tak btw to moja majkra jest na sell jakby ktoś chciał na 1 auto dla kogoś to polecam :)

Ja uzywalem moneysupermarket.com i lepsze stawki mi wyskakiwaly jak na confused.com
W przyszlym roku bede lepiej przygotowany i podzwonie po polskich ubezpieczalniach i pozbieram pisma ze znizkami,bo w teraz mi braklo czasu na to

Tania nie zawsze oznacza dobre. Problemy z tanimi ubezpieczeniami zaczynają się w momencie wypłaty szkody

A tego ustania chcesz do PL czy tutaj. Mam znajoma który może załatwić autko z USA tylko musze wiedzieć dokąd ma iść docelowo

A tego ustania chcesz do PL czy tutaj. Mam znajoma który może załatwić autko z USA tylko musze wiedzieć dokąd ma iść docelowo

zalezy w jakim jest stanie... kumpel szuka zielonego...mustanga fast backa z 1967 jezeli jest w srednim stanie to tu go znajomy odnowi a potem pojdzie do PL. Ale docelowo do PL :)

swoja droga... przyszly mrozy a mi zaczelo buczec wspomaganie na zimnym silniku.... czekam na nowy zbiorniczek... chyba jest na nim jakas nieszczelnosc... przynajmniej cos takiego znalazlem na forum.... jak jest zimny to olej w zbiorniczku sie pieni... pompa cala bez problemow.... no i czujnik sprzegla do wymiany... bo hill holder swieci na zolto :/ mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu czesci dojda...

kto sie wybiera na mecz Polska Irlandia w marcu? bilety beda dostepne podobno od konca przyszlego tygodnia

Ostatnia edycja:
witam Panowie w razie jakby ktos potrzebowal 2 tarcze hamulcowe i klocki do alfy 147 1,6 2001r to bede mial taki komplet do sprzedania pozdrawiam

Wybieram sie na wakacjach do Polski samochodem, kiedy najlepiej szukac biletow na prom/eurotunnel? Bede jechal w sierpniu

U mnie już wiosna i O.Z- tki wleciały :)
attachment.php

Załączniki

• DSC_0184.jpg
    DSC_0184.jpg
    96.5 KB · Wyświetleń: 191
Wybieram sie na wakacjach do Polski samochodem, kiedy najlepiej szukac biletow na prom/eurotunnel? Bede jechal w sierpniu

od 5 wrzesnia sa najtansze - nie ma wtedy okresu wakacyjnego. Lepiej kupic z duzym wyprzedzeniem wtedy ceny sa lepsze. Polecam prom bo tunel drogi ;) prom z tego co pamietam kosztowal mnie ok 40 euro za 2 osoby z samochodem...a tunel wychodzil cos ponad 150 euro...Tylko prom plynie cos ok 1.5 h... ale chyba lepiej zalac za ta kwote do baku ;)

Ostatnia edycja:
od 5 wrzesnia sa najtansze - nie ma wtedy okresu wakacyjnego. Lepiej kupic z duzym wyprzedzeniem wtedy ceny sa lepsze. Polecam prom bo tunel drogi ;) prom z tego co pamietam kosztowal mnie ok 40 euro za 2 osoby z samochodem...a tunel wychodzil cos ponad 150 euro...Tylko prom plynie cos ok 1.5 h... ale chyba lepiej zalac za ta kwote do baku ;)
Ja jechałem pod koniec sierpnia i kupowałem z miesięcznym wyprzedzeniem Dover- Cała is to coś koło 30e o ile dobrze pamiętam okres wakacyjny jak juz artur wspomniał trwa od 5 mają do 5 wrzesnia.

Amortyzatory
Powrót