Irlandia, laczmy sie ::P

A sprawdzaliscie dobrze gumy stabilizatora. Czasami wyglądają dobrze a dopiero pod dużą breszka wychodzi minimalny luz i potrafi to to hałasu narobic

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Witam panowie
Szukam 156 FL 1.9 JTD 16V (kompletny przód) macie może coś ?
Mile widziany transport :D

lampy Ci odpadają na dzień dobry :)
szukaj w UK tam chociaż za transport taniej zgarniesz a najlepiej pukniętą w dupe to i dawce będziesz miał

Szukam ale właśnie ciężko znaleźć coś dobrego (właściwie to kolega szuka) ;)

Copart.co.uk tam znajdziesz rozbitków ale rejestracja jednorazowo płatna żeby w aukcji uczestniczyc

Pablo mozesz mi mniejwiecej objaśnić o co chodzi na tej stronce?

To są aukcje rozbitków?
Wystarczy tam zalicytować i czekać na tą datę aukcji? Jak mnie ktoś przebija to pokazuje mi to (coś jak ebay/allegro) czy na jakiej zasadzie to jest? :)

Rejestruje się za 60 funtów jednorazowo. To są auta z ubrzpieczalni. Jako zwykły człowiek możesz licytować tylko auta kategorii C i D . Przy kazdym masz date aukcji i numer. Aukcja jest danego dnia o 12 i wtedy najwięcej się dzieje. Do tego masz typ aukcji. Najlepsze jest pure sale bo za ile wylicytujesz za tyle masz. On approval sprzedający po aukcji musi zatwierdzić twoja ofertę. On minimum bit jest ustalony prog dolny poniżej którego pomimo wygranej licytacji auta nie oddadzą.

Zresztą masz wszystko pięknie opisane na stronie

jakbyś zszedł do 700 to może :P

hej, skoro taka cisza na forum, to sie pochwale jak ja smigam przez ostatni tydzien do pracy-----
attachment.php
attachment.php

aby sie dostac do motorka zmieniajacego padki nadmuchu musialem zdjac pulke!

Załączniki

• DSC_0044.jpg
    DSC_0044.jpg
    78.5 KB · Wyświetleń: 245
  • DSC_0045.jpg
    DSC_0045.jpg
    81.8 KB · Wyświetleń: 266
A sprawdzaliscie dobrze gumy stabilizatora. Czasami wyglądają dobrze a dopiero pod dużą breszka wychodzi minimalny luz i potrafi to to hałasu narobic

wymienione na nowe razem z przednim zawieszeniem

Dodano po 3 minutes:

hej, skoro taka cisza na forum, to sie pochwale jak ja smigam przez ostatni tydzien do pracy-----
attachment.php
attachment.php

aby sie dostac do motorka zmieniajacego padki nadmuchu musialem zdjac pulke!

widze ze "tjuning" idzie plena para :P chcesz upodobnic do wieswagena w srodku?:PPP

swoja droga co ze spotem???? ponawiam Skerries!!!! jest ladna plaza, zamek przy ktorym mozna cyknac fotki I isc na kawe.... a I w samym Skerries jest dobra knajpka przy plazy dla ludzi lubiacych dobre miesne jedzonko :P

Ostatnia edycja:
bella spowrotem w kupie (troche srubek zostalo :confused:). potrzebny teraz dobry program z kompem!

swoja droga co ze spotem???? ponawiam Skerries!!!! jest ladna plaza, zamek przy ktorym mozna cyknac fotki I isc na kawe.... a I w samym Skerries jest dobra knajpka przy plazy dla ludzi lubiacych dobre miesne jedzonko :P

panowie dobry pomysl
, wiem ze nas tylko garstka i kazdy wyjazd ponosi za soba spore koszty!
((niech ktos sprawdzi inne fora-moze jest sie gdzie podczepic?))
u mnie tez z kasa krucho i jak w drodze powrotnej wachy zabraknie to bede wolal o pomoc :D
ale na zlot jestem gotowy i popieram!!!!

miejsce jest, dajcie termin!!!:cool:

Witajcie,

Ja rowniez z przyjemnoscia bym sie pojawil :) Kwestia pozostaje termin, nie ukrywam, ze do konca czerwca bedzie u mnie slabo, ale moze moze...

Pzdr
Darek

Ja przegonilem swoja do Dublina dzisiaj o maly wlos i rodzice spuzniliby sie na samolot bo jak zwykle wyjechalem na styk a tu drogi pozamykane przez giro ale nadrobilem na M1. Odnosnie spota przyszly weekend u mnie odpada tak to w sumie do konca czerwca jestem wolny. Miejscowka pasuje tylko chetnych jak zwykle brak.

Panowie, sprzedaje swoją ślicznotkę. Jeśli chcecie nawrócić kogoś ze znajomych/sąsiadów na alfaholizm, to gorąco polecam :D
W zasadzie wszystko w niej zrobione.
http://cars.donedeal.ie/cars-for-sale/alfa-romeo-156-ti-real-ti/6922533

co kolejne?:)

Ja przegonilem swoja do Dublina dzisiaj o maly wlos i rodzice spuzniliby sie na samolot bo jak zwykle wyjechalem na styk a tu drogi pozamykane przez giro ale nadrobilem na M1. Odnosnie spota przyszly weekend u mnie odpada tak to w sumie do konca czerwca jestem wolny. Miejscowka pasuje tylko chetnych jak zwykle brak.

mogles wpasc do balbriggan ;)

musimy jakos ruszyc ludzi bo nasza grupa w Irlandii zaczyna umierac :/

Amortyzatory
Powrót