Irlandia, laczmy sie ::P

Mefisto a dla Ciebie faktycznie najszybsza trasa bedzie na Dublin...niestety jadac na polnoc bedziemy musieli przejechac przez bramki za ktore trzeba zaplacic na internecie do 8 rano kolejnego dnia. 3 euro razy dwa.

- - - Updated - - -

Gorący chłopak z Ciebie :)
Lol lubie automatyczna i niestety do tego klima musi chodzic ;) jak uzywasz klimy??

- - - Updated - - -

Ide lulu! Milej nocy wszystkim!!

Mefisto a dla Ciebie faktycznie najszybsza trasa bedzie na Dublin...niestety jadac na polnoc bedziemy musieli przejechac przez bramki za ktore trzeba zaplacic na internecie do 8 rano kolejnego dnia. 3 euro razy dwa.

- - - Updated - - -

Lol lubie automatyczna i niestety do tego klima musi chodzic ;) jak uzywasz klimy??

- - - Updated - - -

A to jak co to z tobą mogę lecieć :D miłej nocki życzę :D

- - - Updated - - -

Klekotem tez nie zszedłbyś wiele niżej choć troszke kasy na pewno byś zaoszczędził.

Jakoś nie mam sympatii do klekotów :P nigdy nie miałem osobiście, same benzynki :D miałem kiedyś 2.5 V6 i było fanie :D nawet jeśli często musiałem odwiedzać dystrybutor :P

Też ide w kimę bo jutro do pracy a jeszcze mi godzina spierdala :P bo czas się przestawia, Dobranocz

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

Nie taką opłate do 8 rano to masz na M50 do mnie płacicie tylko 1.90E X2 i płacicie na bramkach:)

- - - Updated - - -

A to jak co to z tobą mogę lecieć :D miłej nocki życzę :D

- - - Updated - - -

Jakoś nie mam sympatii do klekotów :P nigdy nie miałem osobiście, same benzynki :D miałem kiedyś 2.5 V6 i było fanie :D nawet jeśli często musiałem odwiedzać dystrybutor :P

Też ide w kimę bo jutro do pracy a jeszcze mi godzina spierdala :P bo czas się przestawia, Dobranocz
Tu miałes V-ke czy w PL?

uuu, jak sobie przypomne ten motor to jeszcze mi sie kreci lza w oku :cray:(avatar)

Bez przesady czester ja lecąc do kilkenny z Pablo w zeszłym roku przy predkości rzędu 120km/h było i po 180 ale mówa o średniej z dystrybutora wyszło mi 5.7l. I tez jechałem 1.8 T.S

to ciekawe, bo ja w zeszlum roku jadac z pablo nie moglem zejsc ponizej 120km :o:P
to co chce powiedziec to ze jadac z petrolhead'ami jak my w kuligu na zlot nie ma zmiany biegu ponizej 3,5tys, niema jalowego biegu!!

jest tylko torque redukcja i banan na gebie!!

:D:)

Tu miałes V-ke czy w PL?

Tak w PL :D tylko przepraszam za to że nie opisałem dokładnie :P 2.5 V6 miałem Opla :P Sorki

Ta Bella którą mam teraz to moja pierwsza :D i już nie chcę jej opuszczać :D

- - - Updated - - -

A co do bramek to do Dublina to wiem że są dwie po 1.90 a dalej to nie wiem :P

ale jesli jedziesz do gory ( na dublin) to trzeba zaplacic ;) gdzie jest 1,90 euro? :P przy Droghedzie czy gdzies indziej??
Tak tylko te przy Droghedzie a tak to w całej północnej nie ma płatnych:)

- - - Updated - - -

to ciekawe, bo ja w zeszlum roku jadac z pablo nie moglem zejsc ponizej 120km :o:P
to co chce powiedziec to ze jadac z petrolhead'ami jak my w kuligu na zlot nie ma zmiany biegu ponizej 3,5tys, niema jalowego biegu!!

jest tylko torque redukcja i banan na gebie!!

:D:)[/QUOTE]
Na zlot ciołem z irolami a Pablo gdzieś tam dołączył do nas :)

dobra Pany kto aktualizuje liste na ten spocik?
Prawdopodobnie się wybiorę :P

1.Jony88
2.Lukas-Galway x3 (147,156,159)
3.Czester085
4.Arthm
5.FifthGear
6.Mefsito
7.Cool Kid
8.eilat1

Hellloooo :) Widze ze calkiem niezla ekipa nam sie organizuje w athlone , moze byc wesolo w drodze na polnoc :)
Panowie zblizamy sie do magicznej cyfry 10 ! Pelna mobilizacja :D Zostalo mniej niz dwa tygodnie!! To moze byc najwiekszy spot alkoholikow w irlandii :D

Ostatnia edycja:
A mapki dalej nie ma :P

Więc najlepiej będzie jak spotkamy się pod na parkingu na przeciwko Oaks Centre a pozniej polecimy przez miasto nad jezioro https://maps.google.com/maps?hl=pl&...ke9ZUezrPMTh4QTx44HQDw&sqi=2&ved=0CJABEPwSMAA

- - - Updated - - -

A jak z godziną 12.30-13?

- - - Updated - - -

1.Jony88
2.Lukas-Galway x3 (147,156,159)
3.Czester085
4.Arthm
5.FifthGear
6.Mefsito
7.Cool Kid
8.eilat1

Hellloooo :) Widze ze calkiem niezla ekipa nam sie organizuje w athlone , moze byc wesolo w drodze na polnoc :)
Panowie zblizamy sie do magicznej cyfry 10 ! Pelna mobilizacja :D Zostalo mniej niz dwa tygodnie!! To moze byc najwiekszy spot alkoholikow w irlandii :D
Magiczna dziesiątka już jest,jeśli nikt się nie wykruszy. Heh alkoholików :D

czyli wszyscy mnie omina :( ;) moze Michal bedzie jechal kolo mnie ;)
GregDublin niestety bedzie na wakacjach a myslalem ze uda sie Go wyciagnac ;)

- - - Updated - - -

no ladnie 11 autek ( odpukac;) ) szkoda ze Pablo nie jedzie z nami :(

- - - Updated - - -

Aha! Wicked sie odzywal???:)

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

Pojedziemy razem, spotkamy sie na M1 na tej nowej duzej stacji, ona jest chyba za zjazdem z Blackbrigan ? Jak nie to zajade po ciebie i pojedziemy razem.

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

Pisałem do niego,ale cisza w eterze.. chyba,że ma ktoś nr.do niego to zadzwońcie a jak nie podeslijcie mi :)

- - - Updated - - -

Wicked w razie czego Artur będzie kontaktował się z tobą bo auto mu buchnęli ponoć..

Amortyzatory
Powrót