L
Lukas-Galway
Guest
Na polnoc , polnocWystarczy ustalić termin i to czy przyjeżdzacie tym razem do mnie na północ czy jednak 21 kwietnia Bray
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Na polnoc , polnocWystarczy ustalić termin i to czy przyjeżdzacie tym razem do mnie na północ czy jednak 21 kwietnia Bray
Więc zapraszam nad jeziorko najwieksze w UK jezioro Lough Neagh jest mała przystań,kawiarnia paring itd.Więc wstępna data 14 kwiecień? Bo 21 moglibyśmy do Bray pojechać
![]()
Wszystko jest na miejscu,przystań,kawiarnia,parking obok plac zabaw dla dzieci. Nic innego i bardziej atrakcyjniejszego nie maok ja sie pisze![]()
A bo pisze zawsze szybko i stwierdziłem,że mogłeś to źle odebrać.hehe [poprawilesplac zabaw to dla Żony jak cos
drugi Artur ma dzieci
![]()
Wszystko jest na miejscu,przystań,kawiarnia,parking obok plac zabaw dla dzieci. Nic innego i bardziej atrakcyjniejszego nie ma![]()
Czyli jest nas czterech? Póki co i termin 14 kwiecień odpowiada?oki, ja sie pisze!!![]()
Czyli jest nas czterech? Póki co i termin 14 kwiecień odpowiada?
Musisz jeszcze Pablo namówić bo zapracowany pewnie,bo nic go nie widac ostatniojest ok
Musisz jeszcze Pablo namówić bo zapracowany pewnie,bo nic go nie widac ostatnio![]()
To kupa,ale jak 14 wypali to całkiem mozliwe,że 21 do Bray tez sie wybiore,Artur tez chetny więc nie będziesz samJa niestety juz mam wszystko poukladane na 21 i to juz takie plany ze nie dam nic rady wykombinowac na 14 chociaz nie ukrywam ze zal mi du.. sciska![]()
panowie koledzy kierownicy, ja jestem z athlone!!!!!!!
sillyspeed , twoja GTA jest na polskich blachach???
moja asia mowila ze smiga jakas rosso po hadsonie ale nie miala sie okazji dowiedziec czyja to!!!
jesli masz wolny dzionek to chetnie obejrze twoje belle, mechanikow jest sporo, dobrych paru!
wszystko zalezy od tego co trzeba zrobic!!!
No, to chyba ja.
Niewiem kto to Asia narazie, jestem tam od niedawna.
Czy Asia ma 147 Selespeed ?
Asia to małżonka Czestera też Alfaholiczka śmiga srebrną 147panowie koledzy kierownicy, ja jestem z athlone!!!!!!!
sillyspeed , twoja GTA jest na polskich blachach???
moja asia mowila ze smiga jakas rosso po hadsonie ale nie miala sie okazji dowiedziec czyja to!!!
jesli masz wolny dzionek to chetnie obejrze twoje belle, mechanikow jest sporo, dobrych paru!
wszystko zalezy od tego co trzeba zrobic!!!
No, to chyba ja.
Niewiem kto to Asia narazie, jestem tam od niedawna.![]()
![]()
Asia to małżonka Czestera też Alfaholiczka śmiga srebrną 147![]()
selespeed![]()