Irlandia, laczmy sie ::P

no to północ :D cholera tylko zeby ktos jeszcze wypowiedzial sie odnosnie terminu :/

zakupilem nowe zarowki do Alfy :)
światla mijania philips blue vision ultra, drogowe osram Nightbreaker plus, postojowe białe ledy, podswietlenie tablic czerwone ledy :D

Więc zapraszam nad jeziorko najwieksze w UK jezioro Lough Neagh jest mała przystań,kawiarnia paring itd. :) Więc wstępna data 14 kwiecień? Bo 21 moglibyśmy do Bray pojechać :)

Więc zapraszam nad jeziorko najwieksze w UK jezioro Lough Neagh jest mała przystań,kawiarnia paring itd. :) Więc wstępna data 14 kwiecień? Bo 21 moglibyśmy do Bray pojechać :)

Daj jakiegoś linka z mapką nad to jeziorko.

Tak trochę z innej beczki... Kto miał blokady wałków rozrządu od 1,8/2,0 na sprzedaż? Ktoś tu pisał, ale nie mogę znaleźć kto.

Co do zlotu, na pewno nie dam rady być na obu. Albo będę 14go, albo 21go.

Ostatnia edycja:
Ja niestety juz mam wszystko poukladane na 21 i to juz takie plany ze nie dam nic rady wykombinowac na 14 chociaz nie ukrywam ze zal mi du.. sciska :(

Ja niestety juz mam wszystko poukladane na 21 i to juz takie plany ze nie dam nic rady wykombinowac na 14 chociaz nie ukrywam ze zal mi du.. sciska :(
To kupa,ale jak 14 wypali to całkiem mozliwe,że 21 do Bray tez sie wybiore,Artur tez chetny więc nie będziesz sam :)

panowie koledzy kierownicy, ja jestem z athlone!!!!!!!

sillyspeed
, twoja GTA jest na polskich blachach???
moja asia mowila ze smiga jakas rosso po hadsonie ale nie miala sie okazji dowiedziec czyja to!!!
jesli masz wolny dzionek to chetnie obejrze twoje belle:o:o:o, mechanikow jest sporo, dobrych paru!

wszystko zalezy od tego co trzeba zrobic!!!

No, to chyba ja. :)
Niewiem kto to Asia narazie, jestem tam od niedawna. ;)
Czy Asia ma 147 Selespeed ?

Ostatnia edycja:
panowie koledzy kierownicy, ja jestem z athlone!!!!!!!

sillyspeed
, twoja GTA jest na polskich blachach???
moja asia mowila ze smiga jakas rosso po hadsonie ale nie miala sie okazji dowiedziec czyja to!!!
jesli masz wolny dzionek to chetnie obejrze twoje belle:o:o:o, mechanikow jest sporo, dobrych paru!

wszystko zalezy od tego co trzeba zrobic!!!

No, to chyba ja. :)
Niewiem kto to Asia narazie, jestem tam od niedawna. ;)
Asia to małżonka Czestera też Alfaholiczka śmiga srebrną 147 :)

Amortyzatory
Powrót