[MiTo] Iphone, usb a Mito.

O

oczopek

Guest
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy Alfy! :)
Czy istnieje jakaś możliwość słuchania muzyki z iPhona 4 w Mito?
Drugie pytanie, jak należy sformatować pendriva, żeby można było z niego słuchać muzyki? Mam straszne problemy, najpierw muszę czekać, aż załaduje sobie dane z niego, a potem przy włączaniu wybranej piosenki włącza się radio :(. W czym leży wina?

Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy Alfy! :)
Czy istnieje jakaś możliwość słuchania muzyki z iPhona 4 w Mito?

Trzeba kupić adapter http://www.alfaaccessories.com/Blue-and-Me-Adaptor-for-Iphone-and-Ipod?category_id=67 podobno w nowych samochodach przynajmniej w giuliecie to juz nie potrzebne.

Drugie pytanie, jak należy sformatować pendriva, żeby można było z niego słuchać muzyki? Mam straszne problemy, najpierw muszę czekać, aż załaduje sobie dane z niego, a potem przy włączaniu wybranej piosenki włącza się radio :(. W czym leży wina?
jeszcze tego nie sprawdzalem ale chyba wystarczy sformatowac na fat32 prawdopodobnie exFat też powinien działać

Mam nowe Mito, prosto z salonu i nie działa jak coś bez adaptera. Z tym adapterem możliwe jest sterowanie z iphona?

Ostatnia edycja:
Mam nowe Mito, prosto z salonu i nie działa jak coś bez adaptera. Z tym adapterem możliwe jest sterowanie z iphona?

A to dziwne bo sprawdzałem to dzisiaj w Giuliecie i działa mi połączenie iPhona zwykłym kablem USB bez adaptera. W mito powinno być tak samo bo jest ten sam system Blue & Me. Oczywiście nie działa sterowanie odtwarzaniem z iPhona. iPhone/iPod pełni rolę pamięci masowej.

Amortyzatory
Powrót