fitcrates
Nowy
- Auto
- 159 Ti 2.0 jtdm 170km SW
Ja korzystam z viakena 159 jtdm 1.9
Ja czegoś nie rozumiem. Wszystkie złącza obd są w kształcie trapezu a w alfie prostokąt. Jakim cudem to podłączacie?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja korzystam z viakena 159 jtdm 1.9
Ja czegoś nie rozumiem. Wszystkie złącza obd są w kształcie trapezu a w alfie prostokąt. Jakim cudem to podłączacie?
cześć,
przesłał by ktoś jakiś namiar na Multiecuscan w jakieś pełnej wersji do zainstalowania?
czy na testowej da radę pozbyć się migającego przebiegu?
Dzięki za informację.
Jutro próbuję ponownie walczyć, próbowałem instalować jakieś inne wersje ale niestety bez powodzenia aktywacji pełnej wersji. Może to kwestia tego że robiłem to z dostępem do internetu.
Zamień dwie pierwsze cyfry miejscami i dorzuć na flaszkę, wtedy się zgadzalegalny MES kosztuje ~230 zł...
Zamień dwie pierwsze cyfry miejscami i dorzuć na flaszkę, wtedy się zgadza![]()
Jakby nie patrzeć 50 euro (tyle cięgle kosztuje licencja na stronie producenta) to dalej ~230 zł, chyba że kupujesz o naszego krajowego pośrednika.Zamień dwie pierwsze cyfry miejscami i dorzuć na flaszkę, wtedy się zgadza![]()
tu pewnie nawet nie chodzi o to, ile kosztuje. mam alfe od sierpnia zeszłego roku. mesa potrzebowalem raz. no, moze dwa. nie mam 4 alf w domu, i 5 u sasiadów, zeby je diagnozowac co chwile.
a po drugie tak, wewnetrzna polska cebula mi zabrania kupic za moje ciezko zarobione pieniadze.
:^)
Cebularze jesteście i tyle !
czy tak ma kazdy?
Listę navi, radia i Blue&Me będziesz mieć taką samą wszędzie (ja mam taką samą). To tylko lista dostępnych modułów jaka była w Alfach.
Po prostu musisz wybrać z tej listy model jaki masz.
Do Proxy możesz w ogóle wejść i odczytać co jest ustawione?
który dokładnie kabel masz?
Odometer = 0 znaczy, że ktoś ingerował w ten parametr. Rozumieszno i 3 sprawa, w engine w zakladce parameters mam rozne wartosci, wiadomo, ale odometer mam na 0,0km. Z tym, że np jest last dpf replacement to mam wartosc 298600
Odometer = 0 znaczy, że ktoś ingerował w ten parametr. Rozumiesz![]()
A dpf replacement to przebieg auta podczas ostatniego wypalania filtra. Więc sam sobie odpowiedz. Sprawdź, czy ta wartość rośnie proporcjonalnie do wypaleń filtra, jeśli go masz. O tym parametrze często osoby modyfikujące przebieg nie wiedzą/zapominają.