Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
dwie ponizej w ustawieniach: interface baudrate.Interfejs Obd link bluetooh, ktora zakladka to predkosc? urzadzenia sparowane ale jak probuje wejsc pod jakakolwiek rzecz typu np silnik prosi o podanie kodu, kod z karty kodowej nie dziala i wywala: failed no data connection failed
tak, tyle ze w 159 do xenonow, abs i ktoregostam jeszcze potrzeba przejsciowke typ1 (inaczej zwana zielona)Tym interfejsem można wejść gdziekolwiek indziej niż do komputera silnikowego?
Witam koledzy podepne sie pod temat. Mam interfejs do FESA OBD USB z przełącznikiem na poduszki powietrzne i silnik. Problem polega na tym, że interfejs zrywa połączenie podczas przeglądania i diagnostyki FES. Wszytko ustawione zgodnie z zaleceniami do interfejsu. O co może chodzić?
problemy u mnie z elmem na usb zaczely sie dopiero od w10, wiec to raczej nie to. zmierz rezystancje pomiedzy pinami 6 a 14
AlfaOBD powinno ładnie działać, choć do monitorowania DPF mi bardziej pasuje aplikacja DPF Monitor. Spróbuj najpierw darmową wersję, ale skoro AlfaOBD ci nie działa, to może z samym interfejsem ELM BT coś jest nie tak.Kupiłem ELMa na BT. Dodatkowo mam go również po kablu. BT kupiłem tylko do monitorowania stanu DPF przez telefon na androidzie. I teraz:
Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jaka aplikacja poda mi dane DPF (stopień zatkania, regeneracja, stopień regeneracji) bo albo nie mogę się połączyć (AlfaOBD) albo brak tychże danych w innych aplikacjach.
Tak, wiem że kolega Mały opracował super wichajster, ale ELM po BT kosztuje 40 zł a telefon już mam.
Jakieś pomysły?
Asus z Androidem - czasem brak ągonków