• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Giulietta] Instrukcja obsługi on line, schematy, itp.

U mnie nie działa (po kliknięciu "na pobieranie bezpłatne" wyskakuje jakieś okno logowania :-/ )

no bo trzeba się zalogować (choćby przez FB) a dopiero potem ścigągać. Bez logowania się nie da chyba ...

Dokładnie, logujesz się do serwisu, ściągasz najpierw na konto w serwisie, a dopiero z niego na dysk lokalny.
I NIE KLIKAĆ żadnych ikonek pobierz teraz itp, one powodują ściąganie wyłącznie wirusów i wszelkiej maści śmieci.

szukam struktury menu do Giulietty, nie znalazłem na forum, może ktoś coś takiego widział, dodam, że w instrukcji struktury nie ma, tylko kilka odnośników, nie wiem dlaczego przecież to podstawa...

- coś mam ale to w połowie po angielsku i po holendersku.
- wazy 20 MB, jakość taka sobie.

Hej wszystkim, mam pytanko odnośnie rysunku technicznego do Giulietty

Potrzebuje rysunek techniczny zacisków (to jest do QV więc 330 Brembo) taki jak w załączonym pliku. Przyszedł czas na zmianę felg jednak są one tak nietypowe, że potrzebuje firmie Japan Racing podać wymiary z takiego rysunku, żeby wszystko pasowało, bo będą robione pode mnie specjalnie i wtedy wiadomo - zwrotu brak.... Czy ktoś jest w stanie mi pomóc? :)Pokaż załącznik Brake caliper template.pdf

A ja ma taką prośbę. Czy można gdzieś znaleźć albo może ktoś ma taką instrukcję do Giulietty, żeby można było zobaczyć jak rozebrać np. boczek drzwi(gdzie są zatrzaski, śrubki i inne, żeby nic nie pourywać, albo konsolę środkową. Ogólnie jakby ktoś miał instrukcję co do całego auta jak i co, z czego się składa to byłby fantastycznie. Mam takie service manual do motocykla i jak coś grzebię to wiem co i jak, a nie na ślepo. Ktoś pomoże?

Jeśli się komuś przyda znalazłam stronę z instrukcjąbdo alfa romeo gulietta od 2011 w języku angielskim instrukcjaobslugipdf.pl/alfa-romeo/giulietta-2011/instrukcja?p=189[/url]

A ja ma taką prośbę. Czy można gdzieś znaleźć albo może ktoś ma taką instrukcję do Giulietty, żeby można było zobaczyć jak rozebrać np. boczek drzwi(gdzie są zatrzaski, śrubki i inne, żeby nic nie pourywać, albo konsolę środkową. Ogólnie jakby ktoś miał instrukcję co do całego auta jak i co, z czego się składa to byłby fantastycznie. Mam takie service manual do motocykla i jak coś grzebię to wiem co i jak, a nie na ślepo. Ktoś pomoże?

Obawiam się, że takie informacje ma wyłącznie ASO do wewnętrznego obiegu, jest to tzw. instrukcja napraw (przynajmniej w VAG).

Jeśli się komuś przyda znalazłam stronę z instrukcjąbdo alfa romeo gulietta od 2011 w języku angielskim instrukcjaobslugipdf.pl/alfa-romeo/giulietta-2011/instrukcja?p=189[/url]

Przecież jest dostępna w j.polskim
http://dukiewicz.pl/src/instrukcje/alfa_romeo/GIULIETTA.pdf

Wczoraj ściągnąłam po polsku z chomikuj :) ale dzięki za info i link :)

Amortyzatory
Powrót