J
Julia_145boxer
Guest
Witam, ile orientacyjnie moze kosztowac demontaz usuniecie instalacji LPG w warsztacie samochodowym?
Pomozcie szybko!!
Pomozcie szybko!!
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Czy miałeś na myśli styl Jeremy Clarkson'a (młotek i ogień)tak na szybko ze 200zł???
właśnie tak ;PCzy miałeś na myśli styl Jeremy Clarkson'a (młotek i ogień) ?
W zwykłej jeszcze prościej chyba...No a korzystając z okazji to ja też się podłączę pod temat. Mam zwykłą instalację (nie sekwencję) w 146 (ale już od dawna nie jeźdżę na gazie), kolektor aluminiowy. Jaki może być koszt?
Umów kolege na majówkę to mu pokażemy jak sie badziew demontujeGdybym miał czas to mógłbym się zająć czymś takim, Ty nebeu do Białobrzegów daleko nie masz
Na przegląd trzeba jechać i tam wykreślić instalacje z dowodu rejestracyjnego czyli zrobić wpis w dowodzie.
Całkowita nieprawda, wszelkie zmiany w dowodzie rejestracyjnym muszą byc potwierdzone przez stacje diagnostyczną i są na to przepisy jak ktos chce poszukać to niech szuka. moja żona pracuje w Urzedzie Gminy Targówek właśnie w wydziale komunikacjiZnalazłem w sieci interesujący przykład wykreślenia adnotacji o LPG z dowodu bez żadnego przeglądu. Próbował ktoś tak?
http://www.xj-jeep.org.pl/pozbycie-s...wodu-vt262.htm
Niestety świat poszedł mocno do przodu,a kto stoi w miejscu ten się cofa do tego obraz w odcieniach szarości już nie wszystkich zadowalaMixer czy sekwencja to ten sam badziew
Nikt mnie nie przekona że czarne to czarne a białe to białe![]()
![]()