Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Nudne nie nudne , ale co najgorsze słabe pieniądze zmuszają mnie do wyjazdu, w poniedziałek wyjeżdżam, mam nadzieję że uda się za granicą ;p Pozdrawiam
Jak najbardziej aktywna
Najczęściej można mnie spotkac w ZG w okolicach centrum oraz w Sulechowie. Dalsze trasy tylko w weekend ze względu na prace w tygodniu brak czasu.
To że jest nas 60 sztuk to nie znaczy że wszystkie Alfy są sprawne w danym dniu :haha:.
A tak na poważnie. Moja już śmiga na 100% tego co chciałem (choć ja jestem szczególarz w sprawach mechaniki) to i jest szansa że pojawię się na jakimś spotkaniu
Kynium - zapraszam, tak a propo do mnie, wpadnie jeszcze Sneijder (wszak ma do mnie całe 3 km) i możemy sami zrobić mikro zlocik
Narazie to ja mogę wpaść do Ciebie ale chyba... rowerem. Ewentualnie Lancią lub smartem. Alfa hgw kiedy będzie gotowa. Sam nie wiem co jeszcze jej będę robił a po drugie zbliża się urlop więc trzeba odpocząć.Nie wiem czy chce przyjeżdżać swoim przedlift em. Nie chce żebyście mi zazdrościli [emoji14] taki żart oczywiście.
Crissu wpadnie swoją wypieszczoną to popadniemy w kompleksy
Coś zorganizujemy na bank ale lepiej chyba gdzieś na żarach żeby trochę powkurwiac hejterów że alfy jednak jeżdżą nie tylko na lawecie:-D
Tak delikatnie chciałbym zaznaczyć że jest utworzony specjalnie temat - dotyczący spotkań. Tutaj się identyfikujemy. Bardzo proszę przestrzegać pewnych zasad i reguł bo wkrada się chaos - wszyscy piszą o wszystkim tam gdzie chcą i powstaje jeden wielki bałagan.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.