• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Ilu nas jest - Szczecin i okolice???

• Autor wątku Autor wątku Doblo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Witam, już od jakiegoś czasu jeżdżę AR 159, charakterystyczna rejestracja z SG na początku (nie mam czasu przerejestrować ;) )

Witaj!! Będziemy wypatrywać i mrugać światłami ;)

Zapraszamy na nasze spoty. Informację znajdziesz tu na forum albo na FB Alfaholicy Zachodniopomorskie

Ponownie w Gronie Alfaholików. Po ponad rocznej przerwie wracam z romansu z innymi markami :)
Paweł - Gryfice, Alfa 159 na blachach CB

Witam i pozdrawiam
Golczewo ar 159

Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka

Również Szczecin , biała Giulia na blachach ZSW. Czekam na spot jakiś

Wysłane z mojego HTC U11 przy użyciu Tapatalka

Pyrzyce, 147 ZPY z ramkami alfa romeo baltic

Pyrzyce, 147 ZPY z ramkami alfa romeo baltic

Gdzie można spotkać to 147 w Pyrzycach? Nie widziałem tu tego modelu, prócz jednego na niemieckich blachach. :P

Czerwona 33 Imola, już w styczniu na tablicach ZPY - zgłaszam się.

Ostatnia edycja:
Gdzie można spotkać to 147 w Pyrzycach? Nie widziałem tu tego modelu, prócz jednego na niemieckich blachach. :P

Czerwona 33 Imola, już w styczniu na tablicach ZPY - zgłaszam się.

Ja widziałam ze trzy razem z moją, albo nawet cztery ;). Moja stacjonuje w Brzesku, a i tutaj nie jest jedyną 147 bo jeszcze jedna jest :D.

To już chyba wiem o kogo chodzi, bo mieszkam kilkanaście domów dalej ;) Kto w Brzesku jeszcze ma 147?

No proszę, nawet nie wiedziałam ;).
Chłopak ze starej przychodni, ma przedlifta.

Musimy się kiedyś ustawić na jakąś pojeżdżawkę, droga do Lipian całkiem daje rade pod tym względem. Chociaż dróg koło Wadowic chyba nic poza górskimi trasami nie przebije. :P

Możemy, na kolejne spoty też obowiązkowo musimy pojechać we dwójkę :cool:

Na chwilę obecną auto stoi u lakiernika, więc zostaje mi tylko autobus - w końcu japońszczyzną nie będę przyjeżdżał na spot Alfy. :P

Ja mam wolne cztery miejsca, więc mogę cię zabierać, dopóki twoja nie stanie na kołach :D. Chociaż do czasu następnego spota może się wyrobisz :P.

Ostatnio była propozycja spotkania, ale nie wypaliło. Teraz cisza.

Oczywiście że wypaliło jeśłi mówisz o tym w zeszłą sobotę. Byłem ja i [MENTION=65174]Doblo[/MENTION] :cool:
Spot był "objazdowy". Najpierw ASO Mozga, później oglądanie nowych AR w salonie Gezet na Ustowie i na koniec upalanie kartami na torze Silver :D

Amortyzatory
Powrót