II spotkanie przy grillu Żegocina CZERWIEC 2013

No mam nadzieje że nie bedzie juz padać... bo Bella wypicykowana...

Te gorol,to jedziesz to?Bo mogli by my se razem sztartnońć.

Witam! a ja mam takie pytanie czy dla nowych alfaholików znalazłoby się jakieś miejsce? Nie ukrywam, że jeszcze nigdy nie byłem na takim wypadzie/spocie i fajnie byłoby Was poznać. Mam tylko nadzieje jak reszta, że pogoda dopisze. Pozdrawiam
Jasne, że tak.
Będziesz mile widziany :)
Sorry Czarny, źle zinterpretowałem Twoją wypowiedź. Oczywiście, że można przyjechać "na dwie Alfy", a nawet na więcej ;)
Mam nadzieję, że zdążę swoją "9" chociaż umyć...
Pozdrawiam.
- Rafał

tak jak Piotrek pisał na 99% się wybiorę :) oby tylko pogoda dopisała bo mam już dość tego deszczu -.-' mam nadzieję, że do zobaczenia :)

ciekawie się nam zapowiada powiem wam:) frekwencja 2x większa powinna być niż za 1 razem:) fajnie

Aktualizacja listy:
1. alces1 + Druga Połówka.
2. Mariuszoles + Druga Połówka
3. Paweł_NS + Druga Lepsza Połówka
4. Sickboy + dwie lepsze Połówki
5. piotrekkr + prawdopodobnie lepsza połowka
6. daniel2.0 + żona.
7. cichy2310 + polowka
8. t.o.mek + (może) brat swoją 156 SW TI
9. bastersebek + Klon (?)
10. ANET + cała reszta połówek i ćwiartek
11. LukeMazur
12. Foxx + 2x Alfa Romeo
13. aniucha05
14. Adam$72
15. bocian
16. lukas_po
17. loeb666
18. Hundzflot7
19. ...

BARDZO WAŻNE!!!
W związku z bogatą listą, jako, że parking przy samym kamieniołomie jest niezbyt wielki, proszę o rozważne parkowanie, byśmy mogli się tam wszyscy pomieścić.
W razie braku miejsca, trzeba będzie podjechać 300m w kierunku Limanowa i tam przy drodze jest duży parking, gdzie zmieści się sporo samochodów.
Pozdrawiam.
- Rafał

Może lepszym rozwiązaniem było by aby wszyscy zaparkowali na większym parkingu wtedy wszystkie Belle były by razem ??

Wysłane za pomocą TapaTalk 2

Ostatnia edycja:
Może lepszym rozwiązaniem było by aby wszyscy zaparkowali na większym parkingu wtedy wszystkie Belle były by razem ??
Nie bo wtedy nie bedziemy mogli patrzeć na swoje belle. Jak to mówią kto pierwszy ten lepszy:P

PS. Myślę że przy ciasnym parkowaniu wejdzie tam bez problemu 15 samochodów

Właśnie wróciłem z tego miejsca, byłem tam trochę to ogarnąć ;)
Co do parkingu, to 15 samochodów powinno się śmiało zmieścić, a jeśli będzie nas więcej, to alternatywą pozostaje wspomniany wcześniej parking.
Jeśli ktoś ma rozkładane krzesełka itp, to można zabrać, bowiem jak niektórzy pamiętają miejsca siedzące są tylko po jednej stronie stołów.
Mam węgiel drzewny, ale jeśli komuś zalega w bagażniku to proszę zabrać :)
Pozdrawiam.
- Rafał

Hej! A u mnie znowu nadciąga burza - dawno nie padało:) A u Ciebie jak? bo z tego co sprawdzałem na necie ma padać cały weekend

w Nowym Sączu gorąco i słońce świeci, burza to nie problem bo z reguły długo nie trwa, gorzej jakby był zwykły deszcz ale ciągle padający:)

Ostatnia edycja:
Dziś było pięknie i słonecznie oby taka pogoda dopisała jutro!!!

dobra ja potwierdzam przybycie.Z Hubertem wyjezdzamy o 14 wiec pewnie ok.15:30 bedziemy.O ktorej Wy to planujecie rozpoczac??Jakby dalo rade ok.15 bylo fajnie.P.S.jezeli nie bedzie dla mnie miejsca jako dla czlonka czarnej mafii nie przyjezdzam wiec o 14 dzwonie do Rafala czy jest dla mnie rezerwacja na parkingu.Mariusz o ktorej Ty wyjezdzasz z Tarnowa??Moze zabierzesz sie z nami ok.14:30??Do zobaczenia jutro

Czarny a przez Sącz nie jedziesz? raczej tak no to my sie zbieramy o ok. 14:30 pod zamkiem;) zawsze to wiecej ;)

tyle ze Wy macie 40 km., a ja mam prawie 100 km..Jakbym przez Sacz pojechal to mialbym 140 km hahahahaha

Amortyzatory
Powrót