II SPOT - CZĘSTOCHOWA

• Autor wątku Autor wątku fr33
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Grzegorz83 napisał:
Skoro już zmieniliście termin, nie przesunęlibyście jeszcze o tydzień.. :wink:

Marzy mi się przejazd w konwoju Alfaholików, a kilka ciekawych miejsc na grilla w okolicy też się znajdzie..
a do Krakowa nie śmigasz w niedziele?
p.s.
ten ślub to w tym roku ? - może jakiś korowód zorganizujemy dla ciebie? tylko gdzie i o której ?

Chociaż bardzo bym chciał, ostatnie tygodnie mam wyłączone z życia..

Kraków poprzednio już odpuściliśmy, Częstochowę też.. Do Czeladzi na rynek udało nam się na godzinę podskoczyć.. Węgry się udało zaliczyć tylko dzięki dużej determinacji..

W ten weekend jedziemy do Warszawy na wesele..

Nasz ślub jest 31 maja o 15.. 16:15-17 planujemy przejazd na salę..

Grzegorz83 napisał:
Skoro już zmieniliście termin, nie przesunęlibyście jeszcze o tydzień..

31.05 ja nie moge bo jestem pod telefonem na serwisie w pracy :/ gdy sie uda zmienić to dam znać ;) spot odbędzie się 25.05 i pogadamy o tym kto by mogl jechac do sosnowca zeby Cie eskortować ;)

Fr33 - nie chodzi tylko o konwój. Jakoś ciężko się śląsko-zagłębiowskiej grupie spotkać z grupą częstochowską, choć odległość nie jest większa niż do Krakowa.. :)

fr33 napisał:
w programie
- jedzenie
- tor na Wyrazowie
- wypad na zamek w Olsztynie
- i co kto woli

a może by znależć jakis pab z tv i obejrzeć wspólnie Kubicę w Monaco

M@rtini napisał:
a może by znależć jakis pab z tv i obejrzeć wspólnie Kubicę w Monaco

rewelacja !!

jestem ZA :D ktory bar proponujesz?

GP Monaco zaczyna sie o 14:00 a kończy o około 16:10.. zbierzemy sie o 12:00 to spokojnie zdażymy :)

Również "za". Ale pub musiałby być konkretny żeby nie było kłopotu z ekranem i miejscem. Trzebaby się dowiedzieć czy stacherczak robi relację

slip83 napisał:
Również "za". Ale pub musiałby być konkretny żeby nie było kłopotu z ekranem i miejscem. Trzebaby się dowiedzieć czy stacherczak robi relację

Transmisja na dużym ekranie GP Monaco w restauracji "Stacherczak" w Częstochowie w DH "Schott" przy ul. Kościuszki. Godzina 14:00

właśnie tam dzwoniłem i sprawa wyglada tak ze bedzie transmisja z F1 w niedziele.. musimy się okreslic ile osob by było bo trzeba zrobic rezerwacje i zrobic zadatek (okolo 200zł do odebrania pozniej w lokalu w postaci jedzonka i napojow ;) ). W lokalu jest dużych rozmiarów ekranik ;)

niech każdy okresli się czy mu to pasuje i wpisze sie na liste pod spodem (kopjując ją w swoim poście):

1. fr33 + 1
2. QBA +1

...
RAZEM - 4

1. fr33 + 1
2. QBA +1
3. slip83 +2 (lub + 1)
4.M@rtini

Razem 7(8)

aż się doliczyć nie mogę :D

ktoś jeszcze chętny? bo jutro by trzeba rezerwacje zrobić ..

czyli co? na spocie ma być tylko 8 osób. :(
okreslac sie kto chętny F1 w niedzielę ,bo jak znam życie to na spotka podjedzie z 15
osób i będzie problem z miejscem u Stacherczaka.

Ja odpadam. Nie lape sie na transmisje. Rozmawialem dzisiaj z Grucha i mowil ze nie jest chetny. W trakcie trwania relacji planujemy pozwiedzac Czestochowe.

bladx napisał:
Ja odpadam. Nie lape sie na transmisje. Rozmawialem dzisiaj z Grucha i mowil ze nie jest chetny. W trakcie trwania relacji planujemy pozwiedzac Czestochowe.

hm.. to jeśli nie wszyscy chcą ogladac F1 to moze dajmy sobie spokoj z jej ogladaniem ...

jeśli delegacja z Kielc chce oglądać nasze miasto to może umożliwimy im to i popracujemy jako przewodnicy :D ??

goście są najważniejsi :) i najważniejsze jest to żebyśmy razem dobrze się bawili :D

zresztą - jak sie spotkamy to obmyslimy strategiczny plan ;)

Amortyzatory
Powrót