• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

I Zlot Podkarpackich Alfaholików 2015 - Dyskusja

Więc jeszcze raz napiszę, nadal proponuję Wolę Zarczycką, nie wiem czy uda mi się załatwić termin czerwcowy ale wrześniowy jest jak najbardziej do załatwienia, na miejscu tak jak wcześniej pisałem dla zainteresowanych beczka piwka do konsumpcji, dwa stawy oraz ewentualnie basen, możliwość pomoczenia się w wodzie dla chętnych możliwość powędkowania, pogrania w bilard, siatkówkę, dla każdego zestaw startowy ...kiełbaska i coś do niej, dla zainteresowanych na pewno grill do dyspozycji żeby można sobie było przygotować jedzenie we własnym zakresie. To jestem w stanie załatwić, dodatkowe atrakcje dla dzieci takie jak dmuchany zamek zjeżdżalnia oraz przejażdżki na kucyku niestety dodatkowo trzeba załatwiać i opłacić. Jeżeli będą chętni myślę że uda mi się wynegocjować z właścicielami tych atrakcji dobrą cenę. Poza tym duży ogrodzony teren, impreza zamknięta żeby nikt się nam nie szwendał:) miejsca noclegowe. Duży zadaszony teren z możliwością zorganizowania np. dyskoteki. Proponuję to po raz kolejny bo jest to sprawdzona lokalizacja, gdzie już wielokrotnie były organizowane imprezy plenerowe, koszty będą naprawdę minimalne a to chyba ważne, więc uważam że to propozycja do przemyślenia.

Pasowało by mi się wreszcie wybrać na jakiś zlot spot więc popieram inicjatywę i lokalizację jaką jest Wola Zarczycka, teren fajny i spokojny można się tam zamelinować nawet na kilka dni.

Słowik , propozycja jak najbardziej konkretna i warta poważnego zastanowienia. Z Rzeszowa daleko nie jest. Około 35 km z tego co pamiętam. Z tego co piszesz o tym miejscu jest tam wszystko co trzeba. Jedyny minus (nie dla mnie) to lokalizacja. Dla ludzi z południa naszego regionu może być daleko (o ile przyjadą). Pierwszą konkretną lokalizację więc już mamy. Pora na kolejne (konkretne) propozycje. Czasu na decyzje wiele nie ma. Max 1-2 tygodnie bo będzie ciężko z terminem w danym miejscu.

Temat troszkę umarł. Ja chętnie bym się pojawił, mimo małopolskiego pochodzenia. Czy wiadomo coś więcej?

Też jestem za Wolą Zarczycką! Miejsce sprawdzone/ właściciel znajomy / miejsce naprawdę super jak na taka okazję. Atrakcji mnóstwo, możę SIERPIEN ?

Ej chlopaki trzeba sie zapisywac gdzies na to bicie rekrdu bo jednak jade z Wami. Jak wyjezdzacie zebym mogl sie do Was dolaczyc w Dębicy?

Ej chlopaki trzeba sie zapisywac gdzies na to bicie rekrdu bo jednak jade z Wami. Jak wyjezdzacie zebym mogl sie do Was dolaczyc w Dębicy?
Obudziłeś się nie w tym temacie co trzeba. Wszystkie informacje masz albo w grupie na FB albo na forum podkarpackim w wątku o wyjezdzie do Gliwic ;)

Dobrze ja się będę pisał na wszystko co zaproponujecie, ale najprawdopodobniej następny zlot busso odbędzie sie na Solinie, wiec tak dla informacji :D

Dobrze ja się będę pisał na wszystko co zaproponujecie, ale najprawdopodobniej następny zlot busso odbędzie sie na Solinie, wiec tak dla informacji :D
To kilka aut z Podkarpacia się pewnie załapie ;) Za temat zlotu zabieramy się zaraz po rekordzie. Jeśli ktoś ma jakieś propozycje i pomysły to proszę śmiało pisać :)

Panowie zebrać chętnych ilu i ankieta tak żeby wszystkim pasowało . Ja jestem z Jarosławia wiec proponował bym r
W adawa.

Ostatnia edycja:
Panowie zebrać chętnych ilu i ankieta tak żeby wszystkim pasowało . Ja jestem z Jarosławia wiec proponował bym r
W adawa.
To nie tyle kwestia gdzie komu pasuje bo i tak wszystkim dogodzić się nie da , tylko kwestia gdzie kto i co może zorganizować. Jak na razie jedyne konkrety przedstawił Słowik.

Czy ktoś jest chętny na przyjazd 9 lub 10 października do Woli Zarczyckiej na zlot ogólnopodkarpacki ?

Jeśli będzie wolne w pracy to jak najbardziej. Jeśli będzie to zorganizowane w profesjonalny sposób to myślę że wielu chętnych się znajdzie.

Ja 10-go na 100% tylko jeszcze nie jestem pewien od której godziny (zależy czy mi wypadnie pracująca sobota).

Czy ktoś jest chętny na przyjazd 9 lub 10 października do Woli Zarczyckiej na zlot ogólnopodkarpacki ?

Wola Żarczycka czy też Zarczycka sam dokładnie nie wiem, a dokładniej agroturystyka AZALIA obok rezerwatu Azalii Pontyjskiej w Kołaczni. Termin do wyboru: piątek 09.10 w godzinach popołudniowych lub sobota 10.10 od rana.
Koszt za 1 osobę - około 40 zł w tym: kiełbasa i karkówka porcje naprawdę duże, oczywiście pieczywo, ketchup i musztarda, dodatkowo miejscowy ogórek kiszony oraz pieczone ziemniaki z białym serkiem, naturalnie kawa i herbata plus jakieś napoje na start.
Jeżeli ktoś ma ochotę na coś innego niestety musi się zaopatrzyć we własnym zakresie.

Duży ogrodzony teren, możliwość urządzenia zabawy tanecznej czy też innej :), sprzęt nagłaśniający na miejscu potrzebny tylko chętny z laptopem i muzyką.
Jeżeli będzie słoneczna pogoda cała impreza może odbywać się na świeżym powietrzu, w przypadku niepogody do dyspozycji sala na około 100 osób, do dyspozycji stół bilardowy, jeżeli ktoś oprócz integracji ma ochotę powędkować (niestety dodatkowa opłata w wysokości 5 zł za wędkę) również istnieje taka możliwość.

Czasu mamy prawie miesiąc więc zawsze można coś dodatkowo wymyślić.

Piwo dostępne na miejscu...nocleg również, koszt 50 zł za pokój 5-cio osoby, do dyspozycji jest 4 takie pokoje, w budynku węzeł sanitarny typu prysznice i toalety.

W razie pytań proszę o wiadomości prywatne.

Istnieje również możliwość wystawienia faktury np. za przygotowanie miejsca do przeprowadzenia szkolenia tudzież innej integracji.

Amortyzatory
Powrót