• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

I Zlot Podkarpackich Alfaholików 2015 - Dyskusja

R0bs0n

Nowy
Auto
Giulietta 1.4 TB MA , Mito 1.4 MPI , 156 1.8 TS , 145 1.4 TS
Czy ktokolwiek jest zainteresowany tym, żeby w tym roku urządzić zlot (chyba po raz pierwszy) całego Podkarpacia ?
Termin , miejsce i atrakcje do ustalenia. Myślę, że minimalna ilość chętnych żeby w ogóle o tym myśleć to 20 osób. Format jedno- lub dwudniowy (chyba wystarczy jak na pierwszy raz). Wszystkie sugestie i opinie mile widziane. Proszę potraktować ten temat jako temat do dyskusji.

Ostatnia edycja:
Fajna inicjatywa, można by znaleźć jakieś fajne nieoklepane miejsce na Podkarpaciu. Jestem za, a 20 osób to chyba spokojnie by się znalazło.

Fajny pomysł, a co do miejsca to bez problemu można by coś takiego zorganizować w Radawie koło Jarosławia jest tam bardzo duży parking pola namiotowe, domki do wynajęcia itp poza terminem wakacyjnym plac jest darmowy.

Jeżeli jeden dzień to mogę zaproponować Wolę Żarczycką, a dokładniej miejsce imprezowe obok rezerwatu Azalii Pontyjskiej, dwa stawy, olbrzymi grill, nagłośnienie, duży zadaszony teren, w przypadku jakichś konkursów mogę zorganizować jakieś upominki, beczułkę piwa też mogę postawić:) ponadto kilka miejsc noclegowych, dla ewentualnych chętnych na nocleg. Identyfikatory czyli wydrukowanie i zalaminowanie też jestem w stanie zrobić, może też jakieś nalepki albo inny drobny upominek. Robson w razie czego odezwij się do mnie na Priv. Umówimy się gdzieś i pogadamy.

Potwierdzam, to miejsce w Woli Zarczyckiej (a nie Żarczyckiej :)) pasowałoby idealnie.

jestem jak najbardziej za bardzo dobry pomysl trzeba pokazywac sie w takich grupach ludziom zeby sie dowiadywali ze jestesmy i rosniemy w sile hahaha i bedzie nas coraz wiecej

w sumie fajnie by było się zintegrować tak bardziej niż co roku w Magyar, no i w "cieplejszym" terminie :) a i dwa dni fajnie brzmi :)

Jestem za, Bieszczady są fajne, ale dla wielu za daleko. Piotrek z tym Podpromie oczywiście żart? Trzeba znaleźć miejsce w środku województwa i termin ustalić na letni miesiąc.

a jak myslisz Andrzej?Srodek podkarpacia to chyba Dębica? Moze pod MC Donalds albo na Panoramie-to popatrzymy na to piekne miasto noca:D?

No takie miejsca to trochę mało ciekawe, ale mamy jeszcze Jalowce i Chotową. Na Jalowcach dawniej były złoty motocyklowe.
A Ty to w nocy musisz mleko podgrzewać a nie na miasto patrzeć :-P

Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalka

Ja bym proponował Siedlisko Janczar w Psrągowej. Odbywają się tam zloty Honda Podkarpackie.

Proponuję do rozważenia :)
1. Termin - np czerwiec lub wrzesień
2.Miejsce - takie żeby wszyscy biorący udział mieli w miarę niedaleko a miejsce było atrakcyjne
3.Atrakcje - np wieczorne ognisko , konkursy , mały rajd turystyczny połączony ze zwiedzaniem, może jakieś gry , zabawy itp

Większość z nas zapewne będzie chciała wybrać się z rodzinami bądź osobami towarzyszącymi więc trzeba by to zorganizować w taki sposób żeby w miarę możliwości wszyscy byli zadowoleni :) Co wiele głów to nie jedna więc wspólnie coś wymyślimy :) Na pewno fajnie byłoby to zorganizować i zintegrować bardziej całe podkarpackie środowisko alfaholików z różnych miast.

tak na powaznie to fajne miejsce jest w Gogołowie obok wyciagu narciarskiego. U gory jest miejsce na grilla, stawik, drzewoludy, konie i inne atrakcje dla dzieci no i widok tez niczego sobie

Amortyzatory
Powrót