p_r_z_e_m_k_o
Nowy
- Auto
- AR 155 2.0 8v TS / AR GT JTDm / AR 164 3.0 V6 / AR Giulietta 1.4 TJet
Te fotele to czysta poezja 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Szacunek za wskrzeszenie tej Alfy !
Szczerze, myślałem, że już nie będzie dla niej ratunku.. Wreszcie trafiła w dobre ręce, bo poprzedni właściciel nie powinien jej mieć.
My mamy kilka 164 i 166, natomiast znając historię tego modelu nie chcieliśmy się 'bawić' w jej odbudowę, dobrze, że wróci jej dawny blask![]()
Ja o nich również, ale przy zakupie owej Q4 nie zaczerpnęli rady mojego Taty, który znał pochodzenie tego auta, a także ludzi, którzy ją sprzedawali i sam by jej od nich nie kupił właśnie z racji na jej przeszłość.Trochę "odgrzeję kotleta", ale nie mogę się zgodzić z tezą, że panowie Kowalczyk (bracia z Pabianic) nie właściwie zajmowali się swoimi alfami. Zarówno Pan Piotr, jak i Pan Michał, to przykłady miłości bezgranicznej do marki Alfa Romeo, serwis, któremu zawierzyli i ufali bezgranicznie, to już inny temat. I tak naprawdę wydając naprawdę ogromne kwoty na serwis i części (do połowy lat dwutysięcznych) do swych Alf, efekt był....jak każdy widzi w tym temacie. Gwarantuję, że każdy z Nas by się zniechęcił...
Reasumując, o prowadzących serwis owszem, ale o Panach Kowalczyk, złego słowa nie dam powiedzieć![]()