Awadar
Nowy
- Auto
- Delta HF turbo / 156SW 2.4 20vTI / Thema'86
Dokładnie, Verde Mirto 364 metalik. Nie licząc listew i zderzaków, które były lakierowane i są ciut ciemniejsze... Ale widziałem taki sam na dwóch przedliftach z 89 (TS/V6) z których brałem części... Po prostu włosi w latach dziewięćdziesiątych, nie dojdziesz co i jak, nie mówiąc o tym co poprzekładane zostało przez ostatnie 30 lat przez poprzednich właścicieli. To jest taki trochę mutant, takie coś co było pomiędzy przedliftem a superką. Tunel środkowy ma inny niż przedlift, fotele inne, a deska i boczki przedlift. Osłona kolumny kierowniczej inna niż 89. Z zewnątrz pełen przedlift. Naprawdę doktorat można pisać, a na myśl o szukaniu jakiegoś detalu dostajesz PTSD.
W zasadzie też dołożyłem swoją cegiełkę patentowania poprzez silnik Themy i skrzynię Kappy z Visco
Także auto nie do muzeum a do bicia kilometrów i mam nadzieję, że wróci to do robienia tychże po załatwieniu sprawy z amortyzatorami przednimi
W zasadzie też dołożyłem swoją cegiełkę patentowania poprzez silnik Themy i skrzynię Kappy z Visco
Także auto nie do muzeum a do bicia kilometrów i mam nadzieję, że wróci to do robienia tychże po załatwieniu sprawy z amortyzatorami przednimi