[164] Herezja- AR164 swap Lancia... - Awadar

Dokładnie, Verde Mirto 364 metalik. Nie licząc listew i zderzaków, które były lakierowane i są ciut ciemniejsze... Ale widziałem taki sam na dwóch przedliftach z 89 (TS/V6) z których brałem części... Po prostu włosi w latach dziewięćdziesiątych, nie dojdziesz co i jak, nie mówiąc o tym co poprzekładane zostało przez ostatnie 30 lat przez poprzednich właścicieli. To jest taki trochę mutant, takie coś co było pomiędzy przedliftem a superką. Tunel środkowy ma inny niż przedlift, fotele inne, a deska i boczki przedlift. Osłona kolumny kierowniczej inna niż 89. Z zewnątrz pełen przedlift. Naprawdę doktorat można pisać, a na myśl o szukaniu jakiegoś detalu dostajesz PTSD.

W zasadzie też dołożyłem swoją cegiełkę patentowania poprzez silnik Themy i skrzynię Kappy z Visco :cool:

Także auto nie do muzeum a do bicia kilometrów i mam nadzieję, że wróci to do robienia tychże po załatwieniu sprawy z amortyzatorami przednimi :P

Powracam do nadawania garażowych wypocin.

164 zostało sprzedane koledze - zajeździł, przegrzał/zatarł silnik, gnije w trawie- dogadane, że niedługo wraca w moje ręce bo szkoda auta... Będzie się działo z racji kiszenia 3.2GTA w garażu od kilku lat.

W międzyczasie zaczynam wrzucać silnik z Thesis 3.0 CF3 w 156SW Q -system kolegi.
A sam jeżdżę poobijaną 156 TI 2.4 20V.

1728074169171.jpg1728074169354.jpg1728074169345.jpg

P.S. Szukam dyfra Q2- proszę o kontakt jeśli ktoś chce się rozstać.

Amortyzatory
Powrót