Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Moja kiedyś była pozbawiona chipa i hamowana w C-tronicu.Tyle jest hamowni we Wrocku że ciężko się zdecydować, Panowie i Paniegdzie warto się udać ? chip mnie nie interesuje, chce tylko poznać koniki i niutki
Kogo i ile biorą ??Jetronik za jeden pomiar wolaja 300 zl, nie siedze w branzy ale na moje oko ciut za drogo , co do bmg to znam firme ale.... Umowilem sie juz do kogos bardziej pewnego![]()
Ja latam 100kkm po ich robocie. To chyba najlepszy dowód. Ale styczność z nimi miałem 6 lat temu, a teraz nie wiem jak jest.polecanie firmy w sytuacji, gdy nie miałeś z nimi absolutnie żadnego kontaktu poza "słyszałem że" nie jest fajne... ja np słyszałem o poprawkach po nich, i czy to jest wartościowa opinia? raczej nie. wartościowa będzie opinia człowieka, który pojeździ autem po ich robocie przez np 50k km bez awarii spowodowanej ich pracą. i dobrze by było pojechać na inną hamownię, manipulowanie wynikami przy pomiarze to żaden problem![]()