Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Fiesta tospacerowy wynalazek , on jeżdzi praktycznie siłą wiatru tam wysokie obroty kończą się na 4000 tyś/minGargamel2007 napisał:to ja już sam nie wiem mój father jeździ na luzie cały czas i innym autem fiesta zrobił już 200 tys
Majkel napisał:Generalnie jest tak,że przy autach z wtryskiem nie wskazane jest wrzucanie na luz.
Oszczędność paliwa wtedy żadna. Ja jak hamuje silnikiem w swojej to zauważyłem,że nawet jak ją sprowadze do 1000obr to nie gaśnie, co też zdarzało sie w inny samochodach.![]()
75andrew155 napisał:Fiesta tospacerowy wynalazek , on jeżdzi praktycznie siłą wiatru tam wysokie obroty kończą się na 4000 tyś/minGargamel2007 napisał:to ja już sam nie wiem mój father jeździ na luzie cały czas i innym autem fiesta zrobił już 200 tys
fiergloo napisał:Ja tez czesto hamuje silnikiem- zwlaszcza jak dojezdzam do kogos kto sie wlecze lewym pasem, albo dosc nierowno jedzie- robie dystans i tez hamuje biegami- bo szkoda klockow i tarcz na kogos kto sie zdecydowac nie moze czy on jedzie na wprost czy w bok czy jak...