• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Kurde, myślałem, że będę pierwszy. Panowie, żeby wam zawsze wskazówka w pionie stała... Ta od poziomu paliwa rzecz jasna. Żeby graty na podmiankę tanie były, żeby wszędzie tylko długie proste były i najważniejsze: Kiedy pijemy? :D A tak w ogóle i w szczególe to Wesołych Świąt i Mikołaja z dużym czerwonym workiem :D

Ja również życzę wszystkim Alfaholikom ,Zdrowych i Wesołych Świąt :D

panowie zdrowych i wesołych i udanych powrotów ja do lodzi wiec nie tak daleko

Koledzy podłączam się tutaj do Was bo wpis z Płocka,
Pytanie jest takie czy ktoś z Was oglądał może ten samochód?

otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-wyjatkowa-alfa-gt-1-9-150km-bose-navi-xenon-pdc-grzane-skory-ID6yGCaR.html#dd6ace504f

Jeśli nie czy ktoś ogarnięty w temacie dałby rade go obejrzeć - myślę że jak coś będziemy w stanie się dogadać :)
Jeżdżę już za GT od dłuższego czasu i niestety co jeden tow gorszym stanie, albo przykmbinowany na potęgę , a jeśli lakier jest ok to technicznie do włożenia przynajmniej po 4-8 tyś.
Dlatego postanowiłem poprosić Was o pomoc

Pzdr z wczoraj dla [MENTION=3902]sebaaaaaaaa[/MENTION] ( tak obstawia [MENTION=32800]eXtremista[/MENTION] :P ) :v

hmmm gdzie i o której ? :D

Koledzy podłączam się tutaj do Was bo wpis z Płocka,
Pytanie jest takie czy ktoś z Was oglądał może ten samochód?

otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-wyjatkowa-alfa-gt-1-9-150km-bose-navi-xenon-pdc-grzane-skory-ID6yGCaR.html#dd6ace504f

Jeśli nie czy ktoś ogarnięty w temacie dałby rade go obejrzeć - myślę że jak coś będziemy w stanie się dogadać :)
Jeżdżę już za GT od dłuższego czasu i niestety co jeden tow gorszym stanie, albo przykmbinowany na potęgę , a jeśli lakier jest ok to technicznie do włożenia przynajmniej po 4-8 tyś.
Dlatego postanowiłem poprosić Was o pomoc
No ja dzisiaj będę się szwendał po Płocku, więc mogę to obadać, tylko problem jest taki, że gość nie odbiera tel niestety. Gdyby udało Ci się coś ustalić to daj znać 720-277-895.

Robert, próbuję sie do Ciebie dodzwonić ale w tel słysze: " Przepraszamy ,wybrany numer nie dziala " :D

Czy ktoś w okolicach Płocka posiada Alfę z silnikiem V6 Turbo?
Chciałbym kupić auto z tym silnikiem ale jeszcze nie jeździłem nigdy autem z tym silnikiem, a resztę busso mam za sobą.

Ostatnia edycja:
SPOT 26.03 (niedziela) -- 14.00 -- Jeśli nie będzie padać Decathlon, jeśli będzie padać Atrium Mosty - 2/3 piętro, przyjeżdżają chłopaki z Płońska (Wojtek swoim nowym nabytkiem :P) :D

Dzięki Lichy,że to tak skromnie o mnie wspomiałeś ;)

Wysłane z mojego LG-H440n

Impreza w Płońsku 2 kwiecień

Witam,chciałbym poinformować wszystkich zainteresowanych o ciekawym spotkaniu fanów motoryzacji,

oficjalny plakat
17192479_610491792494795_2607283908594709539_o.jpg
Organizator serdecznie zaprasza naszą grupę ALFAHOLIKÓW :P ,wstęp wolny,obiecał również miejsca pokazowe :cool:
Fajnie by było gdyby ktoś miał baner klubu ,tak żebyśmy byli widoczni.
Więcej info na https://www.facebook.com/motociekawy/
A tak było rok temu.

https://www.youtube.com/watch?v=Fom04xwo3K0
A, i taka mała prośba ze strony organizatora ,o orientacyjną ilość ALF dla zapewnienia miejsca,także gdyby ktoś był chętny ,to niech rzuci słowem ,że będzie ;)

Ostatnia edycja:
Jak Alfy nie sprzedam to może wpadnę ;)

Amortyzatory
Powrót