• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Kiedyś i Ty się zaliczałeś do tych 70 % ;)

Tak, wiem i nie wyrzekam się tego :-D ogólnie fajnie się jeździło dieslem, ale obecnie mam uraz do klekotow i dokładnie wiesz Seba dlaczego

A to co tak słabo tam?

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka

No jak dla mnie... To bez rewelacji, ale trzeba brać poprawkę, że jestem wybrednym i wymagającym cepem :D
Jeśli pojadę to ze względu na to, że się w końcu zebrała jakaś ekipa na zlot - dalej niż w Płocku :P

Tak, wiem i nie wyrzekam się tego :-D ogólnie fajnie się jeździło dieslem, ale obecnie mam uraz do klekotow i dokładnie wiesz Seba dlaczego

Ty to masz uraz... ale mózgu :D

coś czuje ze z Lichym mu szybko nie pójdzie :P

Że ja się wtrącę:D ,to coraz ciekawszy ten temat z Płocka:P......:top:

Lichy Tobie to najlepszy psycholog, fryzjer i chirurg nie pomoże hahah :D:D:d

Ogloszenie zlotowe.
Panowie wszyscy chętni na wyjazd na Forza Italia. Moja propozycja jest taka, by wystartować z Płocka o 10.30/ 11.00 i na południe sobie tam dojechać. Myślę że jest to optymalna godzina na poranny rozruch i wszelkie ogarniecie się :-)
Co sądzicie o tym pomysle?

Na zlot nie pojadę z wami bo nie dam rady wrócić z nowa/star Alfą, ale po zlocie jak ktoś chce obejrzeć kilka Alf z lat 90-tych to zapraszam.

Jak niektórzy zauważyli po Płocku jeździ biała Alfa 33.
Czy ktoś zna właściciela?

Zależy która drogą jedziemy. Czy przez Wyszogród i potem na 50tke czy po drugiej stronie Wisły?

Amortyzatory
Powrót