• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Czy może ktoś z Was posiada busa blaszaka
Potrzebowałbym przewieść z Płocka a dokładniej z Agata Meble parę rzeczy do Sochaczewa
W Poniedziałek Godzina dowolna wszystkie koszty pokrywam
Bardzo Pilne

Mam pytanie odnośnie wyjazdu na III mazowiecki do Warki. Ile osób się wybiera z Płocka i okolic? Może byśmy razem pojechali, o ile ktoś jeszcze jedzie. Ja i Sasza ruszamy o 7 rano ze stacji BP w Cekanowie. Dajcie znać jak coś.

Ogarniają tematy? Bo u mnie coś jest ie tak z EGR-em lub DPF-em (błąd przeładowania turbo).

Dosyć stare :) Ja robię zawsze na Wyszogrodzkiej koło straży i jestem zadowolony...tylko raz sobie nie poradzili z elektroniką w Thesis ale to wtedy choinka była...tak to jest ok :)

Jedziesz wyszogrodzką i jak zaczyna się rozwidlenie na 2 pasy w jedną stronę to skrecasz w prawo i znowu odrazu w prawo. Takie długie garaże są i oni w nich urzędują,tam stacja LPG też jest...

Wysłane z mojego E2303 przy użyciu Tapatalka

Jedziesz wyszogrodzką i jak zaczyna się rozwidlenie na 2 pasy w jedną stronę to skrecasz w prawo i znowu odrazu w prawo. Takie długie garaże są i oni w nich urzędują,tam stacja LPG też jest...

Jadąc z kierunku Podolszyce rozumiem ?

Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka

Mobile na terenie byłej jednostki wojskowej ;) jadać od spółdzielczej wyszogrodzka przed biedronka to jest ;)

No właśnie, w kierunku starego miasta

Sprzedam Thesis to wracam do alfy chyba....i to 166. Coś w tym aucie jest za czym tęsknie :)

Amortyzatory
Powrót