• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Miałem taki problem. Dioda się świeciła, a samochód nie reagował. Wymiana baterii rozwiązała problem.

bateria wymieniona, wszystko ok, dzięki :)
ciągle byłem pewien, że jak dioda świeci to bateria jest ok :P

Bateria miała tylko siłę na zapalenie diody ale już nie miała siły na wysłanie sygnału do auta.

Dziś pomalowałem swoje listwy przy szybach, te co seba miał naklejki :D jest gitara, jutro zaczynam walczyć z tym świergającym paskiem :D zwalanie koła pasowego bo coś dziwnie na boki, nie w osi chodzi i chyba jest tego powód :D, aluski wypucowane w piątek, jeszcze myjnia i polerka :D i parę pierdół zostało do zrobienia :D kiedy się ustawiamy :D:D:D:D:D

czarny mat w sprayu, lakier bezbarwny, wszystko kupione w mrówce :D
---------------------------------------------------------------------
Ok super, pasek zrobiony, kocham te auto :D jak mu się chwilę na pieszczoty znajdzie to potrafi miłość odwzajemnić :D, poprawione, nie piszczy można bez przypału jeździć, mało tego umyte i wypolerowane woskiem, właśnie z sebkiem se zrobiliśmy mały spontan w alfie, pogadaliśmy, popatrzyliśmy itp, :D:D:D praca wrze do przodu :D

Ostatnia edycja:
Panowie jakiś wieczorek zapoznawczy dla nowego członka forum? 18-19 maja?? moze jakieś ognisko, grill? miejsce i godzina oczywiście do ustalenia

Pozdrawiam z baaardzo zimnej Norwegii :)

No nie są złe, chociaz ja wole w alfie jakis ladny orginal ;) dzis przyszly mi ramki klubowe wiec wieczorem jesli zdarze to wrzuce fotki jak prezentuja sie na alfinie:D

tak jak obiecałem:D
DSC_0253.jpgDSC_0254.jpg

Ostatnia edycja:
kurde ja zmówiłem przed świętami i jeszcze ani widu ani słuchu czy wysłali lub coś w tym stylu, :D:D:D:D:D:D:D:D, robert będziesz może jakoś niedługo w płocku może, mam teraz drugie zmiany od 14-22 byśmy się jakoś o tą pompę zgadali :D

No ja zamawialem dzień po Tobie ale za pobraniem więc może dlatego;-) a w płocku bede pewnie dopiero pod koniec miesiąca:)

Lokers możemy jechać do Roberta po to ;) niedaleko a wycieczkę się zrobi ;)

Panowie kolega szuka w okolicy Płocka jakiejś Alfy do 6 tys, najlepiej diesel.. to pewnie jakaś 145, 146 będzie.. znacie kogoś kto miałby na sprzedaż, albo znacie kogoś kto zna ? :D

za 8 oddam swoją ;)

Seba, może będzie chętny, tylko podaj więcej szczegółów na priv :P przebieg, co do zrobienia i te sprawy

Ostatnia edycja:
Dziś kupiłem końcówkę tłumika i siatkę metalową na grila i na halogeny :D, muszę jeszcze światła ładne do jazdy dziennej kupić i parę pierdółek by odświeżyć autko :D:D:D:D drzwi też już zamówione czekam na przyjście :D, powiedziałem sobie że w tym roku nie oszczędzam na alicje :D, seba jak tylko znajdę wolniejszy czas zgadamy się z sebkiem i wpadniemy na bank :D

Amortyzatory
Powrót