• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

Halo Halo PŁOCK?SIERPC?

• Autor wątku Autor wątku alienek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
I wcale nie wątpie że bedzie fajnie:)
a jeśli chodzi o nas, to jesli dobrze pamietam, na nastepnym naszym włoskim zlocie ma też zawitać cos niemieckiego ;)

To co Panowie jakis spocik ? Ustalamy jakaś datę wstepnie ?

Na zachete napisze ze bedzie mozliwa pełna diagnostyka komp. kasowanie bledow itd. Alfinek :P Dla wszystkich hehe :D

Ciekawy jestem czy groszek to zyje jeszcze .. :D Cos go dawno nie widac tutaj juz :P

widzę że tu już chyba każdy wymarł ... nie dobrze robi się w środowisku Alfiarzy widzę :|

A tu foty z dzisiejszego spota p-f-m

no własnie widac...
ale na p-f-m włoszczyzna w zdecydowanej przewadze procentowej!!
i ten niebieski na zielonej feli tez kozak ;)

Piotrek nie pozostaje nam nic innego jak dołączyć do p-f-m :D

Może byśmy się kiedyś zorganizowali i polecieli np do Wawy na spota??

- - - Updated - - -

No bo tak ciągle w tym samym miejscu to trochę lipa, Alfy wcale nie są takie zawodne i nie robi się przy nich nie wiadomo ile bo zazwyczaj już mają w sobie dużo, żeby ciągle gadać o tym samym:PP

Pewnie że mozemy poleciec:crazy_pilot:
ale tam tez bedziemy gadać o tym samym :P :D

Panowie mam na sprzedanie swoja ślicznotkę Alfa Romeo 156 1,6 bezyna przebieg 177tys orginalny srodek w drzewie a tapicerka welurowa zielona kolor metalic zielony ciemny cena 4,5tys jak by ktos wiedzial kto chce kupic alfe to bede wdzieczny za info kontakt 503-826-281 Mateusz

Panowie mam na sprzedanie swoja ślicznotkę Alfa Romeo 156 1,6 bezyna przebieg 177tys orginalny srodek w drzewie a tapicerka welurowa zielona kolor metalic zielony ciemny cena 4,5tys jak by ktos wiedzial kto chce kupic alfe to bede wdzieczny za info kontakt 503-826-281 Mateusz

Proponuje zamieścić tego posta w dziale "Bazar" i tam trafi ono do zdecydowanie wiekszego grona osób, a w szczególności do szukających

Panowie, są jakieś klubowe 166ki w Płocku? Ja właśnie zostałem na powrót płocczaninem (no, konkretnie to Słupno ;) ), wyprowadzka z Warszawy po 12 latach bo ileż to można :).

Witamy kolego w Płocku :) No znalazły by się ze 4 sztuki 166 :) Przewaga jest 156 :)

Nie te zdjęcia robił ktoś inny, ale po fotach widać że dobry aparat ma plus Photoshop :) Jak jesteś chętny możemy jechać i ocenić na żywo :)

No właśnie chyba się przejedziemy, bo w tym miesiącu jeszcze nic nie oglądałem;)
to będzie już chyba 12-ty egzemplarz, ale na razie się nie poddaje :mad: he he
to narka - jutro się zdzwonimy

Hej chłopaki , ja na razie się z wami nie spotkam moja bella od 1.5 miesiąca w naprawie , po kolizji paska rozrządu , kupiłem drugi silnik i tez lipa silnik ma kompresje itp lecz jeden [problem jest tylko , na zimnym silniku jakiś stukot słuchać w okolicach paska rozrządu ale jak silnik sie nagrzeje jest cicho i nie słychać, teraz pytanie czy mechanik sie pomylił i źle pasek naciągnął czy kolejny silnik do wyrzucenia , Pozdro

wymieniał ktoś z was wariator dostane w płocku?
w sobotę pod mazovia ktoś mi włożył wizytówkę alfocholicy:P

Amortyzatory
Powrót