[Giulietta] Hak do Giulietty

Z tego 6 mld nigdy w życiu nie zobaczy 7 tys. zł w gotówce.

Hak Westfafli

Czy ktoś ma hak Westfalii? Jestem ciekawy czy jest widoczny po zdemontowaniu.

A czy instalacja haka poza ASO wpływa na gwarancje? mysle nad hakiem (oczywiście demontowanym/chowanym) bo potrzebuje do przewozu rowerów, ale cena w ASO jest kosmiczna

Pokaż załącznik 206358
Pokaż załącznik 206359
Pokaż załącznik 206360
Pokaż załącznik 206361
Założyłem produkt Steinhof'a, wygląda to całkiem sympatycznie. Pozdro dla kolegów działkowców!

Wyglada to dobrze to znaczy niewidocznie i dokładnie o to mi chodzi. Mam dwa ucgwyty na rower na hak i mocno brakuje mi tego zebym mogl je wozic. Patrzac na zdjęcia widze ze mamy jednak trochę inny dół i zastanawiam się jak uda się to zamontować u mnie i czy nadal nie będzie tego widać:
hak.jpg

obie te dokładki - seryjna gładka i tą co masz różnią tylko wystające płetwy - dół jest identyczny.

dzięki - ta wiadomość mnie bardzo cieszy. Zatem zabieram się za szukanie miejsca gdzie mi dobrze hak zaloza.

odświeżam temat, na stronie steinhoffa maja filmik pokazujący jak odchyla sie w dół gniazdo wiązki. Czy tak samo jest w dedykowanym do giulietty modelu?

Noszę się z zamiarem montażu haka. Czy ktoś posiada zamontowany hak tzw stały czyli na dwie śruby montowana kula haka? Chodzi mi o to czy bardzo jest wtedy gniazdo na widoku. Ewentualnie jakieś zdjęcia.

Amortyzatory
Powrót