• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulietta] Gumy stabilizatora

witek_n

Nowy
Auto
GT 1.9 JTD -> Brera 2.4 JTDm+ -> Giulietta T-Jet+
Czy do Giulietty dostępne są gumy przedniego/tylnego stabilizatora? Wiem, że w ASO można kupić cały drążek z obejmami, ale bardziej interesuje mnie wymiana samych gum jak w 156/147. Czy może pasują od Bravo II? (na allegro dostępne są na przód: http://allegro.pl/gumy-stabilizatora-fiat-bravo-ii-tuleje-poduszki-i6709531371.html) Na mrozie poskrzypuje zawieszenie z przodu i z tyłu, a diagnoza mojego mechanika to właśnie gumy drążka.

Na mrozie w zeszlym roku moja wtedy polroczna Giulietta tez czasem zaskrzypiala. Ocieplilo sie i przeszlo. Teraz tez sie zdarzy.

Na mrozie w zeszlym roku moja wtedy polroczna Giulietta tez czasem zaskrzypiala. Ocieplilo sie i przeszlo. Teraz tez sie zdarzy.

Sam temat skrzypienia już zgłębiłem czytają różne wątki na forum, teraz jestem na etapie próby zaradzenia temu problemowi :) Mój pomysł to wymiana tych gum drążka razem ze smarowaniem przy okazji wymiany.

Amortyzatory
Powrót