• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

gumy na przegubach

CIAMILL156

Nowy
Auto
Giulia MY22 Estrema było 156 2x147 166Busso 159...
mam takie pytanko czy gumy na przegubach w 1.9jtd i 1.8 ts sa inne bo polosie sa inne i nie paduja z 1.8 do 1.9 bo mam do 1.8 polos i nie podeszla a teraz mi padla guma na przegubie zewnetrznym to bym sobie podmienil aa tak na marginesie jezeli by ktos potzrzebowal do 1.8 polosi czujnika absu zwrotnicy łozyska to pisac

sluchaj mam tez gumy wy*** jak zdjac je i poloski bede 1 raz mial z tym do czynienia

Edit by Marcino 156
Na forum używamy poprawnej polszczyzny

hmmm polosie sa przykrecane do skrzyni na sroby tak ze z tym nie ma wielkiego proglemu odkrecasz i gotowe wmiare jest latwy dostep i pare srobek do okola a od strony kola musisz odkrewcic ta duza srobe w srodku lozyska i wybic polos z wieloklina jak bedziesz zaczynal to zacznij od strony kola bo sobie przyblokujesz kolo na biegu i powinna sie odkrecic bez problemu po odgieciu rantow sroby czyli tego zabezpieczenia a pozmniej jak juz zdemontujesz obetnij opaski na gumach i w srodku w przegubie na polosi bedzie taki oring zabezpieczajacy zeby przegob nie spadfl z polosi musisz go rozgiac i zbic przegob nastepnie zsuwasz stara gume zakladasz nową i skladasz po koleii w dwie osoby powinienes sie wyrobic w 2 godz bez problemow pozdro

Amortyzatory
Powrót