GTV-ki ze śląska...

ja za Rybnikiem jestem a to dlatego ze Katowice są duze i ciezko bedzie z dojazdem na jakis parking a w Rybniku łatwiej sie połapać co i jak...

he he pewnie że grila bym zaliczł i mój przyjaciel House też pewnie się zjawi, bo nie wierzę żeby sobie odpuscił takie spotkanie :-D

i mój przyjaciel House też pewnie się zjawi, bo nie wierzę żeby sobie odpuscił takie spotkanie
Housiu wie jak a u mnie jest imp...reza. to na 100..............
Decydujcie się Kiedy i kaj. Jak do "lansu to mogymy sie spotkać kaj kto chce, a potym impra u mie !!!( SKŁADKOWO )

To gdzie miałby się w końcu dobyć ten spot? Jeśli chodzi Katowice i SCC to tam raczej nie byłoby problemu z dojazdem i miejscem tak mi się wydaje:)

Ja tylko taką propozycje dałem, bo miejsce znane dojazd prosty i miejsca na parkingu dużo, pod warunkiem ze to nie są dni od piątku do niedzieli:) jeśli padnie na Rybnik to też raczej się pojawię:)

Może z początkiem kwietnia powiedzmy pierwszy weekend 04/05.04.2009r. jest jeszcze dużo czasu, pogoda dojrzeje i każy użytkownik GTV zmobilizuje się do zarezerwowania tych dni ;-)

termin mi pasuje, teraz tylko trzeba dogadać się dokładnie co do miejsca:)

ja tez bym sie chetnie wybrał a co powiecie na Chorzowski park ??miejscówka fajna mozna sobie posiedziecfajne fotki pstryknac ?
a tak wogóle witam sie ze wszytskimi ;]

chętnie bym się do Was dołączył ale 500km w 1 mańkę to trochę dużo :(

aniol_jojo będzie większy spot Gtv-ek gdzieś w okolicach środka Polski więc tam może będziesz miał napewno bliżej:)

Co do miejsca to dawajcie propozycje i coś się wymyśli później gdzie dokładnie:)

Amortyzatory
Powrót