• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

[Gtv] 2.0 TS + LPG cena

mmax88

Użytkownik
Auto
Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA
Witam,
nie wykluczone, że będę zmieniać auto. Zastanawiam się nad Alfą Gtv 2.0 TS z LPG. Nie musi być młoda, natomiast zdecydowanie musi być w dobrym stanie mechanicznym. Silnik, zawias, hamulce, przeniesienie napędu itd musi być w dobrym stanie. Jeśli nie będzie rudej, to jakieś delikatne wgniotki czy ryski mi nie przeszkadzają. Jakie są standardowe ceny aut w takim stanie? Będę szukać auta do jazdy na codzień, w obecną alfę władowałem sporo kasy i szczerze mówiąc zaczynam mieć dość. Zrobię porządny przegląd u zaufanego mechanika i jak wyjdzie dużo poprawek, to sprzedaję i poszukam np takiej gtv (marzyłoby się 3.0 V6, ale ceny trochę za wysokie:-P

moja jest do wzięcia w dziale sprzedam auto....:) auto w pełni sprawne gotowe do jazdy..

Jakbyś chciał zaszaleć to polecam moje GTV Spider. Nie wierz stereotypom cabrio to auto całoroczne. Jak się zdecydujesz na auto moje albo kolegi maras37 to masz pewność, że auto będzie w stanie bdb. Ja Ci mogę tylko doradzić, aby podczas poszukiwań skupić się na egzemplarzach będących w rękach świadomych właścicieli tj. entuzjastów marki. Samo auto daje mnóstwo frajdy. Z doświadczenia wiem, że GTV/GTV Spider poniżej 10 tyś. będzie wymagało wkładu na start lekko 2-3 tyś. To zawieszenie to jakaś pierdoła w silniku np. rozrząd. i się robi kwota.

Ostatnia edycja:
Auto marasa widziałem w ogłoszeniach, Twojego Morspl jakoś jeszcze nie:-P zaraz poszukam. Czyli jak rozumiem poniżej 10 tys nie ma co szukać?
Oczywiście, że chciałbym kupić od alfaholika:)

Przy podanych przez Ciebie wymaganiach tj. Silnik, zawias, hamulce, przeniesienie napędu w stanie bdb, to tańsze tych warunków nie spełnią. Nikt kto wsadził w samochód 5 tysięcy nie sprzeda za 8 tysięcy. Ja swoją alfę kupiłem za niecałe 11 tyś bo szukałem według podobnych kryteriów co Ty. Aby doprowadzić ją do stanu idealnego wsadziłem w nią 5 tyś. Pewnie wymieniałem pewne rzeczy nadgorliwie, np zawieszenie nie hałasowało jeszcze, audio robić nie było trzeba, a skóry nie wyglądały tragicznie, jednak efekt jest jak dla mnie osiągnięty, auto nie zawodzi i sprawia ogrom radości.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót