• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[GT] GT Hi - Hello - Ciao - Cześć !

skitFb

Nowy
Auto
ar 155
Czołem ! Przedstawiam wam siebie i swoją Alfa Romeo GT z 2.0 JTS - cieszę się nią już od tygodnia i dopiero teraz tzn. w Niedzielny wieczór zdążyłem usiąść do komputera i najzwyczajniej w świecie się pochwalić. W auto zdążyłem już zrobić kpl rozrząd wraz z pompą wody oczywiście, dolna tuleja wahacza oraz ogólny przegląd. Zdążyłem również zrobić porządne mycie z szorowaniem każdych zakamarków i wnęk. Wklejam na daną chwilę wklejam parę zdjęci bo po prostu nie miałem czasu też ich robić więcej. Ave ! Alfaholicy

Załączniki

• zdjęcie 1.jpg
    zdjęcie 1.jpg
    72.7 KB · Wyświetleń: 380
  • zdjęcie 2.jpg
    zdjęcie 2.jpg
    86.8 KB · Wyświetleń: 394
  • zdjęcie 3.jpg
    zdjęcie 3.jpg
    95.7 KB · Wyświetleń: 386
zmień profil --
Auto - szukam - plan GT

:-)

a poza tym szerokości

piękna ...silnik jak u mnie...:)jak się tobie sprawuje....;)jakie odczucia z jazdy....muszę się przejechać z V6 gdzieś u kogoś bo jestem ciekawy jaka będzie ogromna różnica pomiędzy tymi silnikami...:)

a poza tym to szerokości życzę..:):P

Jtsik daje rade;] taki np. hyundai coupe 2.7 v6 zmielony na wióry :D trzeba tylko stanu oleju pilnować. GT świetnie się prezentują, pozdrawiam i bezawaryjności;]

GT bez dwóch zdań ma w swojej bryle nadwozia to coś.

Jtsik daje rade;] taki np. hyundai coupe 2.7 v6 zmielony na wióry
Dwukrotnie objechałem takiego hyundaia 156 1.8 T.S. :)
Pozdrawiam.
- Rafał

Muszę przyznać, że jestem mega ale to mega pozytywnie zaskoczony jeśli chodzi o prowadzenie i dynamikę silnika obawiałem się, że może być trochę mniej elastyczny ale moim zdaniem jest na prawdę świetnie. Pierwsze odczucia z jazdy ? Fenomenalne zrobiłem właśnie trasę około 1000 km i niestety nie obyło się bez przygody a mianowicie - 2 km od hotelu pokazuje się check engine - jest już dosyć pozno nie znam nikogo z Wrocławia więc kieruje się do aso gdzie na miejscu w większym prawdopodobieństwie mają ewentualne części aby usunąć usterkę bo kolejnego dnia musiałem być do 12 w Poznaniu. W ASO okazało się, że padła cewka więc wymiana, kasowanie błędów i do hotelu nazajutrz poi wyruszeniu po ok. 10 kilometrach jazdy znowu wywala check engine - tym razem po dotarciu do Poznania trafiłem do http://www.maruniak.pl/index.html ŚWiETNY SERWIS, WSPANIALI LUDZIE ! Gdybym nie miał do Poznania 300km jeździłbym tylko tam !

Witamy kolejne forumowe GT w Wawie. Szerokości!

Sent from my iPhone 4S

mi też checki wywalało, zmieniłem paliwo na v powera a jak kontrolka znikła to od tamtej pory tylko 95 na shellu, cewkę też dłubałem;] teraz bezproblemowo i check już nie wyskakuje, pozdrawiam

no, no jak objeżdza Hyundaia 2.7 V6 to daje radę :) a jak się ścinałeś z HC jakoś spod świateł start czy może gdzieś na torze? czyli mojego Hyundaia Coupe 2006 FL 2.0 tym bardziej objedzie :)

na trasie, wydaje mi się że to była s8. Jeżeli chodzi o takie wariactwo na światłach to nie mam porównania, ale skoro na dwu pasmowej drodze takiego HC się ciśnie no to z pod świateł też by była miazga bo do setki jts ma lepszy wynik;]

Belson otrzymał właśnie komplecik nowych klocków na tył , tyłem będzie hamowały klocki brembo ;)

p.s
chciałem sie pochwalić również zdjęciem ale nie mogę go aktualnie załadować... hmm

Nie, nie znudziła się - szukam teraz GT lub 147 w dieslu... ze względu na oddaloną pracę i długie trasy dojazdu niestety benzyna wychodzi trochę za drogo jak na mój portfel.

:)

Amortyzatory
Powrót