[GT] GT 1.9 by Forysie :D

Spoko :) zablokuj mnie też na forum hahaha

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

A Ty co zrobiłeś ze swoim opozycjonista? Pierdolisz smuty

Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka

nic nie zrozumiałeś, nic nie zrozumiesz... lep dalej

każdy ma prawo do swojej opinii ale pisząc w ten sposób raczej dajesz do zrozumienia, że tylko twoja racja się tutaj liczy , a autor niech najlepiej zamknie temat bo studio bertone nie zniesie widoku tego "ulepa" ;) .

Doceniam wkład własny właściciela. :)

Pozdr.

fotka z dzisiejszego spota w Mielcu :)

attachment.php

Z nowości wahacze przód góra i dół nowe oraz oboje do gwintu tył z audi :) tak żeby buda nie ocierala opon

Ciemniejsze lampy przód :)
291.jpg

trzeba być pierdolniętym żeby przyciemnić przednie lampy i jeździć po drogach publicznych, trzymam kciuki żeby nikt postronny przez to nie ucierpiał

Lepiej mieć takie lampy niż wieśniackie koniczynki wycięte z breloczkow i naklejone na auto :) albo ledy podswietlajace wystająca słomę z twoich butów :) Jak będę w lodzi chętnie się z tobą spotkam bo juz kolejny raz wyzwales mnie publicznie a nic ci nie zrobiłem... zobaczymy czy wtedy będziesz taki cwany

słyszałeś kiedyś o bezpieczeństwie na drodze? idź się spotkaj ze swoimi koleżkami, ja dla idiotów nie mam czasu, jesteś drogowym bandytą zagrażającym innym
lepiej to jest mieć mózg... to smutne że są AR w rękach takich betonów :/

Ostatnia edycja:
Co ma bezpieczeństwo do moich lamp które tak samo świecą jak wcześniej ? Barwa ta sama, w dal świecą tak samo.
Kto się przezywa ten sie sam tak nazywa [emoji4] nie osmieszaj się już bardziej i nie udzielaj się w moim temacie bo jak tak dalej będziesz robił to ci może żyłka na czole peknac z tego hejtu

tak na pewno przyciemniony klosz i świecą tak samo :D idź już dziecko...
hejtu? w dupie mam ten zwieśniaczony samochód, smuci mnie tylko co robisz dla marki AR
a z tymi wycieczkami po Łodzi to dobrze wybierz plan zwiedzania, to nie jest bezpieczne miasto

- - - Updated - - -

masz rację, lepiej tego po prostu nie oglądać :)

Dobra decyzja nie oglądaj jak ci nie pasuje :) zrób tak samo jak na Facebooku zrobiłeś [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Pomalowane środki plus folia specjalna na lampy przód

a tak konkretniej - co to za metoda przyciemniania która nie przyciemnia? ( cyt. " świecą jak wcześniej .Barwa ta sama, w dal świecą tak samo. )
nie pytam juz nawet o natężenie światła itp
no ale tak po chłopsku - przyciemniłem ale jest tak samo jasno jak przed ...

Lampa wygląda na ciemniejsza ale w świeceniu nie ma różnicy przed czy po. Przecież nie przyciemnial bym jej tak żeby nie było mnie widać lub żebym ja nic nie widział. Zdj tego nie pokazuje tak jak jest na żywo

Amortyzatory
Powrót