[GT] GT 1.9 by Forysie :D

Zdj z konkursu na najniższe auto :D okazało się że GT to koza [emoji238]
313.jpg

Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka

Jak na moje, to siedzi feest nisko.

Mam pytanie. Długo wytrzymują Ci elementy gumowo-metalowe na wahaczach? 2 tygodnie temu zmieniałem u siebie wahacze i już na nierównościach zaczyna mi skrzypieć fura. Pacjent to GT na gwincie i oponach 235/40/R18. heelp.

A z jakiej firmy założyłes?? Ja tluke już chyba 6miesiecy od wymiany i nic się nie dzieje a jeżdżę dużo po dziurach i słabych drogach

Za namową mechanika wpadły wahacze Krafta. Gwint marki AP. Kręcę się po Śląsku, ale to jest jakaś paranoja, żeby po dosłownie 2 tygodniach zaczęło znowu skrzypieć. o,o

Może źle skręcił a wymieniałes komplet Góra i dół?? Wydaje mi się że nawet kraft powinien dłużej wytrzymać niż 2tyg coś jest nie tak

Skręcił np jak auto było na podnośniku i jak opuścił guma się naprezyla i szybciej padnie

Dobre te Krafty, już wytrzymałość nie liczy się w km tylko w tygodniach wow.

Ja koledze zakładałem krafta ale w golfie i też jeździ na gwincie i wszystko ok

Wymiana wszystkich tulejek tył z łącznikami :) z zderzaka już został zdemontowany dyfuzor będzie coś innego
428.jpg

Dyfer wyrzucony a wnęka zrobiona na połysk czarny i myślę co by tam fajnego wstawić takiego delikatnego
464.jpg

Tak wygląda teraz tył wnęka i lotka pomalowana w ten sam kolor co scudetto i kratki zderzaka :) ustawiona zbieżność i kąty żeby były takie same :)
126.jpg

Nowy dyfuzorek już czeka na montaż to pierwsza niespodzianka a druga pochwalę się później :D
139.jpg

Parę pierdolek do zrobienia przed Hercules Tour :D
Wymiana skrzyni i oleju w niej
Zwężenie wydechu i nowy dyfuzor
Przetarcie nalotu rudego który się pojawił po zimie :D i zabezpieczenie tych miejsc
ead2059c4b4639bd050c4af2ac6c43c0.jpg

Ostatnia edycja:
Śmiało możesz aplikować na projektanta Bertone w dziale dyfuzorów.

Amortyzatory
Powrót