Grill u P4 - part 3

powróciła... dzięki wszystkim za przybycie i miłą atmosferę a przedewszystkim P4 za organizację :)
Hans Ty się kuruj bo czas szukać BMW :P
i tak się zastanawiam Pietropili :D "gdzie masz ten płaszcz?" :D haha
Dzięki za grzanie na polanie ;) Płąszcz już nie tylko nosi właścicielka ale dostał się do sieci .
Dzięki P4 za organizację - jak będzie trawka zielona na wiosnę ,grill u mnie .

a my załujemy ze nie przyjechaliśmy, ale obydwoje sie pochorowalismy i nawet nie mialem sily komputera wlaczac. :(

do następnego :)

fajnie było, kiełbaski spalone podczas kuligu w lesie (szkoda że tylko jedna osoba jechała), wycieczka offrołdova z P4 też spoko, czekamy na kolejne grillowanie.
pozdro

no cóż będzie kolejny gryl to się weźmie laptoka i rzutnik se popatrzysz albo mam pomysł!! Pietropili wrzuci je na telefon i będziesz oglądał
no tak bo teraz to wszystko trzeba wrzucać na tego gupiego fejsa, bo już zrobić galerię w picasa to się nie da. Nie będę się tam rejestrował żeby 5 z fot ogniska zobaczyć.

a co myslicie o kuligu???????
i ognisku po nim??
jest śnieg, bedą chetni??

bo na fejsbuku są tylko zaufani ludzie, a tacy jak my, niemający tam konta, to niebezpieczni jesteśmy i coś pewnie ukrywamy :P za karę nie widzimy co się tam dzieje

pododno jak nie masz konta na fejsie to znaczy żę nie żyjesz.

"zgubiliśmy " hasło i dopiero teraz poczytaliśmy zaproszenie . Szkoda ,pewnie chcielibyśmy się pokazać :) trudno, do następnego razu , a może opiszcie trochę JAK BYLO ?

jak zawsze z ta ekipą, zajefajnie i wesoło!!

no tak bo teraz to wszystko trzeba wrzucać na tego gupiego fejsa, bo już zrobić galerię w picasa to się nie da. Nie będę się tam rejestrował żeby 5 z fot ogniska zobaczyć.

Spoko nie denerwujta się..zdjęcia słabe:) głównie snieg widać i ogień..

Następny grill u mnie odbędzie się 30 maja (czwartek, Boże Ciało)
Grill u P4 - birthday edition

No chyba ze wcześniej też coś zorganizuje :>

Amortyzatory
Powrót