• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Grill rabsztyn zamek 11.11.2013

Zwany na śląsku " wic "
Albo w innych regionach " dowcip "
:D

Maxy - dejta znac jak tyn wesoly autobus dojechol do dom :p
I czy belo - " zaczim sie gibko , byda rzigoć " :D

Myślymy,że wesoły autobus dojechoł do domu. Zwrotów nie było, nie wiem co było po drodze ,spałam jak niemowlę.Obudzili mnie panowie w niebieskich mundurkach i max dmuchoł;),dobrze ,że nie jo.Dzięki za super imprę, więcej takich . Adamom dzięki za towarzystwo , bratu za "ukraine",siostrze i Madzi za dotrzymanie "towarzystwa" a pozostałym za baaaaardzoo mile spędzony czas. Bocian i Adams widzimy się 15-tego w bielsku.Kto chce zdjęcia to podeślijcie e-mila na PW , to wyśle

noooo

dej foto na bocian102 małpa gmail.com

teroz moga iść spać spokojnie bo wiem żeśta dojechali

Dzięki wszystkim za spotkanko ,Ajdacho za % po których musiałach tak trocha odchorować :D Madmaxom za super towarzystwo i ciasteczka ,Madzi za to że nom pomogła bo bylo mniej do nas i wszystkim i do zas

a ja dopiero dzisiaj doszedłem do siebie tak mie te dziołchy rozochociły żem poszedł w tango:)
dzięx wszystkim za liczne przybycie siostruniom i Madzi za pomoc w podbojach ukrainy:)
@Prestonowi za dowiezienie kierowcy było zacnie jak zawsze z wami:)
Marylka dawaj mie te fotki na ajdacho1@interia.pl

kurcze jak załuje ze zaniemogłem :( :( pogoda dopisałą ale kac mnie rozłozył heheh

E tam , ta ukraina wcale nie była taka zła ;-))
Fajnie , że fotki dotarły do zainteresowanych ale jeszcze ktoś robił zdjęcia tylko dziś już nie bardzo jarzę kto ?

zuccie tu pare fotek chciałbym zobaczyc co straciłem i bede wiedział zeby wiecej niepic :)

trza było być
teroz to już po ptokach :-)
kurcze strasznie załuje ale powaznie miałem ogromnego kaca giganta i nie byłem wstanie prowadzic :(

- - - Updated - - -

Uwaga pytanko hehe czy moze kto cos gdzies organizuje na Andzejki jakis spocik wspulna imprezke czy cus w tym sensie ?? :fans::cheers:

Taaa co roku sa tu organizowane balety na białej sali w andrzejki

Amortyzatory
Powrót