Grill kopiec 5ty sierpnia

no to dupa, łącznik stabilizatora do warsztatu przyszedł nie ten co zamówili i autko do odebrania w poniedziałek, tak więc ja nie dam rady dotrzeć, chyba że ktoś z Krakowa co będzie jechał będzie na tyle miły i zaoferuje się jako szofer.

Ps. Nawet nie wspominajcie o moim alternatywnym pojeździe Cinquecento, nie ma szans przegonić go na taką odległość, silnik po takiej trasie pewnie by przez wydech wypadł.

no to dupa, łącznik stabilizatora do warsztatu przyszedł nie ten co zamówili i autko do odebrania w poniedziałek, tak więc ja nie dam rady dotrzeć, chyba że ktoś z Krakowa co będzie jechał będzie na tyle miły i zaoferuje się jako szofer.

Ps. Nawet nie wspominajcie o moim alternatywnym pojeździe Cinquecento, nie ma szans przegonić go na taką odległość, silnik po takiej trasie pewnie by przez wydech wypadł.

Za swego czasu bo w roku 2004 jeździliśmy z ojcem maluchem z 83 roku do Rzeszowa i nazot bardzo często i dawał radę :D co prawda na Autostradzie 80 km/h... :D to Cinkuś da radę :D
Ale podpytaj, może jeż będzie jechał, Mrutyś, magik itp

Za swego czasu bo w roku 2004 jeździliśmy z ojcem maluchem z 83 roku do Rzeszowa i nazot bardzo często i dawał radę :D co prawda na Autostradzie 80 km/h... :D to Cinkuś da radę :D
Ale podpytaj, może jeż będzie jechał, Mrutyś, magik itp

To to ze jedzie to ja wiem, nawet 130 da się nim rozwinąć, bardziej boje się półośki która klekota jakby mi chciała zęby powybijać ;] zobaczymy, może ktoś zabierze moje tłuste dupsko :D

aaaa tam ja dziś wymieniłem łącznik stabilizatora ^^ i jeździ *nawet :D haha wpadne Dzordzu jesli pozwolisz z ekipą :D haha a jak nie to ino sam :D takze ten no do 5 widzimy sie i wogóle :) pzdr.

aaaa tam ja dziś wymieniłem łącznik stabilizatora ^^ i jeździ *nawet haha

Wymiana tego łacznika jest tak samo trudna jak podrapanie sie po jajach :P Hańc przyjedź w koncu na simsonie :)

Adams dla mnie to była mordęga a nie :P narazie simson aut nie godo ;/ a poza tym Piekary w h*j daleko to mie sie nie chce z szoferem przyjada jak Dzordzu pozwoli :P

Dawno nie byliśmy....wiec na 90% wpadniemy :)

EDIT:
Może Ci którzy będą jechali od Dąbrowy, Sosnowca, Będzina przez Czeladź się gdzieś spotkają i razem podjedziemy??:)

hehhehe mam nadzieje ,że frekwencja z zapowiadających się osób będzie = rzeczywistej na Kopcu...Bo jak tak dalej pójdzie to George będzie musiał palić grila na dużym parkingu :) Trzymam kciuki za wszystkich oby dotarli...

Hans dowej z kim chcesz, nom to jest jedno, za pogoda bylo zaplacone i wymodlone, to musi byc, jak bydzie zobozymy, fojerka sie sołzy to bydymy przy niej schnąć....

Mariusz, miolech do Ciebie dzwonic dioble...

Jo byda tak koło 16 bo moja połowica do 14 w robocie siedzi:D a jak to baba z godzine się bydzie dekorować:P

:( nas jednak nie bedzie niestety i to nie ze względu na pogode tylko na rozkapryszoną Alfe :( po wymianie łącznika stabilizatora z tyłu dalej jest to magiczne pukanie (Izany wie o co kaman) także troche strach jeździć no i od poniedziałku zaś bede szukał przyczyny w kanale ^^ Pozdro do zobaczyska next time

Amortyzatory
Powrót