bobrain
Nowy
Witam i przepraszam za odkopanie tematu. Czy Koledzy posiadacie nowe informacje na temat tych mocowań? Gdzie można kupić w miarę rozsądnej cenie? Pozdrawiam.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Dokladnie. Jak kolega juz sie wychyla to moglby napisac chociaz od z jakiego auta to dorabiał.Co za problem napisać co i jak?![]()
No niestety, w ASO mi potwierdzili, że te poduszki są już niedostępne i nic nie mogą doradzić.
Jak sobie radzicie z tym tematem (chodzi o poduszki amortyzatora tył do alfy 166)?
Pozdr.
Używane z Włoch dostałem z całą kolumną w bardzo przyzwoitym stanie, napisałem do jakiejś firmy z allegro że potrzebuję tych poduszek i powiedzieli że wybiorą kolumny pod kątem ładnych poduszek. Dostałem bardzo ładne za bodajże 180 zł razem z całą kolumną
Czyli wychodzi 5usd za sztukę. Cena śmieszna. Biorąc pod uwagę problem z dostępem do tych poduszek taka inwestycja mogłaby przynieść nawet zysk, choć pewnie odwleczony w czasie.
Wysłane z mojego CAM-L21 przy użyciu Tapatalka