GOKARTY w Gorzowie

• Autor wątku Autor wątku kartingowo
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
poczekajcie niech uzbiera sie troche osob od nas sa tez chetni z pily ale to niejest tak i juz wszyscy jada trzeba jakos zorganizowac i dogadac

tomek, to określ kiedy byście mogli przyjechać. z gokartami nic nas nie goni, będą u nas do końca września

=

według mnie 12 zł to bardzo tanio jak za 15 min szaleństwa :),
ale i wystarczająco żeby wygrać ahaha ; )
pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na dalsze informacje

Pewnie, że tanio. W pobliskiej Brzydgoszczy za 30 min przyjemności trza uiścić myto w wysokości 55 zetów (po rabacie, przy sprzyjająco dużej ilości osób). ;)

wczoraj będąc w okolicy TESCO, postanowiłem podjechać i zobaczyć co gdzie i jak z tymi gokartami, powiem wam że nieźle się zapowiada, chłopaki ładnie tam już "DRIFTOWALI", strasznie szybkie są =D =D tor może nie jest zbyt wielki ale usiany ciasnymi zakrętami, zapowiada się niezła zabawa ;)

ja jeździłem i naprawdę jest spora adrenalinka. grunt to jechać ekipą na swoim poziomie, wtedy można siedzieć komuś na zderzaku przez parę okrążeń i próbować wyprzedzać :)
po 20tym będę robił listę żeby zobaczyć ilu chętnych będzie, wtedy się zadeklaruję tam i jakąś zniżkę załatwie. tak więc bieżcie dzieciaki czy tam kumpli :)

chodz jackow nie bedzie to i tak bedziemy narazie sa chetne 4 alfy 3 z pily i 1 z poznania a jak u was

jeszcze nie wiem. u nas to musze do każdego osobiście PW wysłać :D mat3l i rafi będą jak widać :D paru się jeszcze dorwie ;)

później proponuje bulwar i kawka na powietrzu :)

kurcze mam nadzieje ze sie pogoda zrobi wrescie bo bedzie kicha a ktora godzina sie spotykamy i gdzie?

Ostatnia edycja:
a na którą możecie być? najlepiej z rańca 10-11 ? trochę przy gokartach posiedzimy potem na bulwar pojedziemy ekipą i tam w ogródku kawa czy lody...

dodatkową atrakcją tego dnia w gorzowie będzie rajd terenowy którego oficjalny start będzie o 10-11 na bulwarze, a sam rajd będzie nad wartą (5 min drogi od bulwaru) i potrwa do 17-18.

możemy po kawe się wybrać tam ekipą jak chcecie :)

Jak zwykle wyjdzie wszystko spontanicznie i na miejscu, załatwiaj rabaty duże ;) na "wyścigi"

Witam kolegow!! Po dluzszym czasie nieobecnosci na forum powrocilem wraz z nowa alfa:-) Mieszkam teraz w Kostrzynie i bardzo chetnie podjade na track day do Gorzowa:-) Spokojnie mozecie mnie wpisac na liste!!

gokarty gorzów

zapraszamy na nowo powstały tor kartingowy w Gorzowie na terenie TESCO ul. Słowiańska. Start 20 czerwca. Jeżeli chodzi o sprzęt są to RX7 (2010r.!!!!) z silnikami 9KM wiec idzie poszaleć. kontakt 605-358-978
w 2012 roku zaczynamy od 1 kwietnia. pozdrawiamy i zapraszamy

Amortyzatory
Powrót