Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
A drzwi po tym wygluszeniu ci nie opadly bo tasma to chyba ciezka troche jest ?? Kleiles wewnatrz. Na zewnatrz drzwi tez??deviltx napisał:jeśli chodzi o sposób wygłuszania to jest bardzo prosty: ściągasz tapicerkę z drzwi, odpinasz wszystkie kable, łączniki itp. ja wyciągałem jeszcze szybę i cały mechanizm podnoszący, żeby mieć lepsze dojście do poszycia drzwi. później musisz odtłuścić czymś blachę po wewnętrznej stronie drzwi, ja użyłem rozpuszczalnika. gdy już masz wszystko czyste i suche, zabierasz się do klejenia, kawałek przy kawałku, jeśli chcesz, aby mata położyła się idealnie na poszyciu, możesz ją potraktować suszarką do włosów, bądź opalarką, ale przy opalarce musisz uważać, żeby czegoś nie przepalić.
piotrek211 napisał:no wlasnie a jak to dokladnie sprawdzic, dzisiaj przelozylem plus z minusem w lewym glosniku i jakby lepiej gralo. Wczesniej sprawdzalem bateria plus i minus na oryginalnym glosniku i na podsawie tego ustalilem ze ten kabelek to plus a tamten to minus wiec przylutowalem tak jak w oryginalnych bylo. Jednak wydaje mi sie ze oryginalnie glosnik lewy byl zle podlaczony....
ja mam w drzwiach głośniki MAC Audio, grają wyśmienicie.