Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Ja potwierdzam, mam ten sam problem, 1, 2, i czasami 3. Ale w ASO twierdzą że nic nie wiedzą o jakiejś akcji.
Ciekawe co kryje się pod tą nazwą? Brzmi jak wymiana sprzęgła elektromagnetycznego sprężarki klimatyzacji.
Do mnie dzwoniono i powiedziano że będą wymieniane elementy synchronizatora 1-2 biegu. Niestety jest kolejka aut a naprawa przebiega tak że odsyłane są te elementy które są obecnie w skrzyni i przysyłane są nowe.
Czas trwania operacji do około 10 dni .... z czego 80% auto stoi i czeka przez procedury.
ASO nie może sobie pozwolić (co jest zrozumiałe jak dla mnie) na przyjęcie 10 Julek i wydanie 10 samochodów zastępczych, stad przyjmowane są auta po kolei.
generalnie jestem zadowolony że wreszcie zostanie to zrobione, więc cierpliwie czekam w kolejce.
ASO samo się do siebie zgłosiło czy się wcześniej prosiłeś?
Julkę jest z rocznika 2013, 1.4 170km. Ma przejechane 15700km.
To niezły przebieg jak na 3-letni samochód.
W zasadzie 2 letni bo rejestrowany w 2014. Podpowiesz, który serwis jest lepszy w Bielsku czy w Katowicach?