[Giulietta] Giulietta 1,7tbi veloce

Dawno mnie nie było, remonty brak czasu.
Zamontowałem sprężyny Eibach i powiem że komfort bez zmian, nawet ciut lepszy.
Dziś skończyłem z wygłuszeniem drzwi przednich i montażem głośników Focal Iss165. Pozostał jeszcze montaż wzmacniacza Mac Audio Blk4000 i trzeba się zająć tylnymi drzwiami ??????
Zapomniał bym wpadł tylny dyfuzor Maxtona.
Oryginalny w hydrografice Carbon wpadł do fana z Łodzi ??????

Cześć Mariusz-czeki,
zainspirowany znalazłem podobną 940. Kupiłem z oklejonymi lusterkami a'la carbon. Folia nie wytrzymała zbyt agresywnego szamponu :( Daj znać jak Twoja hydrografika się trzyma. #alehandro pytał gdzie ta hydrografika była zrobiona - nie wychwyciłem odpowiedzi - napisz proszę gdzie to ogarniałeś?
Ja do swojej zacząłem poszukiwać karbonowych coverów, ale większość stron ma "out of stock".
Salut

Czy ten Silnik z Giulietty Veloce z fabrycznymi 240 końmi ma te same wtryskiwacze co Brera TBI? Ktoś wie?

Tego nie wiem, ale miewam kontakt z warsztatem Auto Naprawa Maruniak na Lęborskiej w Poznaniu - robią głównie Alfy - zapytaj ich. Nie robią problemów z pytaniami przez telefon.

Powinne być takie same, wg ePera pokazuje taki sam kod wtryskiwaczy dla Giu TBi jak dla Brery, 159, Delty.
wtryskiwacze.PNG
Ale jest to pytanie bardziej do działów technicznych, a nie do wątku o czyimś samochodzie ;)

Jak udało Ci się zamontować subwoofer? Mam taki sam pomysł, lecz nie wiem, czy dużo jest z tym roboty :)

Amortyzatory
Powrót