Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Dawno mnie nie było, remonty brak czasu.
Zamontowałem sprężyny Eibach i powiem że komfort bez zmian, nawet ciut lepszy.
Dziś skończyłem z wygłuszeniem drzwi przednich i montażem głośników Focal Iss165. Pozostał jeszcze montaż wzmacniacza Mac Audio Blk4000 i trzeba się zająć tylnymi drzwiami ??????
Zapomniał bym wpadł tylny dyfuzor Maxtona.
Oryginalny w hydrografice Carbon wpadł do fana z Łodzi ??????
Cześć Mariusz-czeki,
zainspirowany znalazłem podobną 940. Kupiłem z oklejonymi lusterkami a'la carbon. Folia nie wytrzymała zbyt agresywnego szamponu Daj znać jak Twoja hydrografika się trzyma. #alehandro pytał gdzie ta hydrografika była zrobiona - nie wychwyciłem odpowiedzi - napisz proszę gdzie to ogarniałeś?
Ja do swojej zacząłem poszukiwać karbonowych coverów, ale większość stron ma "out of stock".
Salut
Tego nie wiem, ale miewam kontakt z warsztatem Auto Naprawa Maruniak na Lęborskiej w Poznaniu - robią głównie Alfy - zapytaj ich. Nie robią problemów z pytaniami przez telefon.
Powinne być takie same, wg ePera pokazuje taki sam kod wtryskiwaczy dla Giu TBi jak dla Brery, 159, Delty.
Ale jest to pytanie bardziej do działów technicznych, a nie do wątku o czyimś samochodzie
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.