[Giulietta] Giulietta 1,4 TB 170 KM , BC przeprogramowanie

Auto
Alfa Romeo Giulietta QV 1,4 MA 170 kM
Witam
Ponieważ nie znalazłem takiego wątku to piszę.
Ponieważ mam problem ( tak jak większość z posiadaczy ) z wycieraczką tylnej klapy , oraz wyskakujące błędy z brakiem sygnału zwrotnego z tejżę wycieraczki ( ponoć kable na gwarancji poprzedni właściciel robił ) doczytałem się , że może uwalił się Body Computer . I tu pytanie , można na alledrogo kupić używkę o tym samym numerze katalogowym , wiem że trzeba z czytać flash z mojego obecnego i przenieść wszystko do drugiego . Czy może ktoś coś z tym robił , czy może polecicie , znacie firmę z Poznania która takie cuda robi , czy są jakieś problemy z pozostałymi modułami po CAN w samochodzie.

W Poznaniu to nie wiem ale Ko-car Tychy Ci to zrobi wysyłkowo

O Kocarze to wiedziałem , miałem nadzieję że nie będę musiał zablokować sobie auta na kilka dni

Przecież możesz się umówić z nimi i jechać tam, jeśli zrobią Ci na miejscu to masz temat załatwiony w jeden dzień. Dzwoniłeś do nich w ogóle?

Może kupić u nich .
Nie musi jechać mogą mu wysłać kurierem.
Zrób zdjęcie numeru body bo będą o to pytać i dzwoń

Mimo wszystko porozbierałbym i sprawdził kable wizualnie i miernikiem, lubią się tam przecierać

Dzięki za info , będę do nich dzwonił , zobaczymy co powiedzą i ile sobie zażyczą

A co do kabli po zdjęciu osłon i sprawdzeniu kabli wizualnie żaden ( a szczególnie cienki żółto-zielony kabel sygnałowy ) nie jest przetarty , posprawdzam jeszcze miernikiem przejścia.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót