• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Giulietta 1,4 MA Distinctive

K

kgv166

Guest
Witam

Oto zdjęcia mojej Julki. Nie miałem czasu ani okazji zrobić ładnych zdjęć ale wiem, że są osoby, które zastanawiają się nad konfiguracją swojej przyszłej G. Może chociaż takie zdjęcia w jakiś sposób pomogą. Obiecuję, że na wiosnę załączę ładniejsze fotki ;-).
PS: wersja MA 170KM, Distinctie, pakiet premium i sport 2.

Pozdrawiam

Pokaż załącznik 16796
Pokaż załącznik 16797
Pokaż załącznik 16799
Pokaż załącznik 16800
Pokaż załącznik 16801
Pokaż załącznik 16802
Pokaż załącznik 16803
Pokaż załącznik 16804
Pokaż załącznik 16805
Pokaż załącznik 16806
Pokaż załącznik 16807
Pokaż załącznik 16808
Pokaż załącznik 16809
Pokaż załącznik 16810

W tym kolorze, i z tym pakietem prezentuje się świetnie. Mimo iż nie do końca przemawia do mnie przód Julki i Mito, to jak dla mnie Giulietta jest zdecydowanie najładniejszym kompaktem na rynku - gratuluję świetnego wyboru :)

Witam,

póki co na forum więcej czytam niż piszę, ale nadeszła pora by coś skrobnąć.

Oto zdjęcia z sesji z Giuliettą użytkownika kgv166. Mam nadzieję, że przypadną Wam do gustu. Jeszcze raz wielkie podziękowania dla właściciela za użyczenie auta, pozytywną atmosferę i Eurocoptera w tle;)

Ostatnia edycja:
Dzięki Piotrek jeszcze raz za fajną sesję, uważam, że fotki są wspaniałe.

Muszę pochwalić na forum użytkownika Piotrkop za wprawne oko i niesamowite zaangażowanie, widać jak byk, że chłop ma talent i pasję :-)

Pozdro

Te aluski, dach, skórka, deska rozdzielcza... jest piękna. Gulietta zawsze mi się podobała. Zazdroszczę Ci. Kurdę mnie chyba nigdy nie będzie stać na Alfe z salonu :( ehh życie.

Ślicznie skonfigurowany samochód, z wyczuciem i dbałością o detale. A czerwone fotele są bardzo sexy :) :top:

Giulietta

Cacko :D Bardzo fajna wersja. Gratuluję zakupu:) Zdjęcia po prostu rewelacyjne.

Amortyzatory
Powrót