• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulia] Giulia Veloce Vulcano Black

Slawdo

Nowy
Auto
Alfa Romeo Mito 1,4 TB Multiair TCT, Giulia Veloce 2.0 Q4, Subaru Forester XT MY16
Witam
Od tygodnia jest długo wyczekiwana Giulia - miała być biała ale jest czarna (pasuje do Mito)
Wcześniej była 159 1,9 JTD. Zrobiłem już ponad 2000 km. W większości autostrada A4 i A1.
Silnik -rewelacja, do 100-etki moment do dwóch też.
Wyprzedzanie to bajka. Kilka beemek oraz audi już poległo , nawet S6 i SQ7 i Mustang nie dały rady.
Ich właściciele byli mocno zaskoczeni (mieli kiepskie miny gdy dogonili mnie na bramce).Prędkość maksymalna wyższa niż w opisie około 245km/h na PB98 , jutro zatankuję V -Power Nitro Racing i spróbuje zmierzyć przyspieszenie .
Nie myślałem że będzie aż ta fajnie...

IMG_20170407_174007.jpgIMG_20170407_174015.jpgIMG_20170407_174024.jpgIMG_20170407_174034.jpgIMG_20170407_174048.jpgIMG_20170407_174056.jpg

Piekna ! Ah juz sie nie moge doczekac az bede odbieral. W ogole bardzo fajnie, ze ciagle ich przybywa :) Powodzenia i czekam na wiecej relacji.

O żesz q...wa ale suczydlo! Czyli 280 rumakow daje radę.

Wysłane Huawei P9 przy użyciu Taptalk

Prędkość maksymalna wyższa niż w opisie około 245km/h na PB98 , jutro zatankuję V -Power Nitro Racing i spróbuje zmierzyć przyspieszenie.

W Veloce jest elektroniczny ogranicznik na 240, więc nie wiem jak zrobiłeś 245. Chyba z górki z wiatrem :)

Gratulacje !

A odnośnie wyprzedzanych beemwe i ałdi - a jakie ich właściciele mają mieć miny skoro wreszcie widzą prawdziwy Samochód ;)

Ale czy s6 nie dalo rady czy może ich kierowcy? Notabene auto fajowe i zazdroszcze.

Bardzo ładne zestawienie kolorystyczne. Cieszą takie opinie nowych właścicieli jak Twoja :) gratuluję zakupu wersji veloce! Będę śledził

Wysłane z mojego ASUS_Z00AD przy użyciu Tapatalka

Piękne kolory! Super samochód. Chociaż chyba jednak alfa rosso bardziej mi się podoba. Tym niemniej, zazdroszczę i gratuluję :)

Marzenie... Piękna konfiguracja... Mam tylko nadzieję że mnie na taką za 6-7 lat będzie stać ;)

Gratulacje ! Pięknie się prezentuje, jak już wspomniano - połączenie koloru nadwozia, felg i wnętrza bardzo udane. Konfigurowałeś sam, czy brałeś ze stocku ? W wolnej chwili skrobnij coś o ewentualnych dodatkowych pakietach wyposażeniowych. Do zobaczenia na A4 lub A1 ! :)

Amortyzatory
Powrót