• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

[Giulia] Giulia Veloce Q4 2.0t volcano black

Azalgo

Nowy
Auto
Giulia Veloce 2.0T
Przyszedł czas pożegnania naszej 159sw Q4. Zastąpiła ją Giulia Veloce.
Wszystko jest wspaniałe i cudowne z pominięciem opon, które zakładają na te piękne 19" performance. Zirytowało mnie też oklejenie klapy bagażnika reklamą dealera a nie przypominam sobie abym zawierał z nimi umowę na usługi marketingowe:) Już sobie z tym poradziłem. Ganinex gaz:)
64.jpg
65.jpg
66.jpg
67.jpg
68.jpg
69.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Pięknaaaaaaaa!!!!!

Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka

Ta czerwień wnętrza powala na kolana przy tej czerni. Świetne!

Wspaniala, mialem przyjemnosc w niej zasiasc. Wspominalem tez sprzedawcy ze to moj idealny config. Zazdroszcze!

Piekna.A co nie tak z oponami?

Super czerwień. Cały czas myślę o takim. Koła wyglądają bardzo dobrze. A co masz w środku za dodatki? Nawigacja ta wieksza? Audio?

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

70.jpg

Co do opon. Zakładają bridgestone run flat, które może nadają się do dużych i ciężkich aut, których żywiołem są autostrady. Niestety nie dają dużo informacji zwrotnej czy już są blisko utraty przyczepności. Zastanawiam się nad pozbyciem się tych gum. Są najsłabszym ogniwem i ograniczają możliwości auta.

Ostatnia edycja:
Dużo jeździsz po Wrocku? Jeśli tak,to będę Cię wpatrywał [emoji6]

71.jpg
72.jpg
73.jpg
74.jpg

Fajny ten kolorek, w pełnym słońcu skrzy się brokatem a przy wieczornym świetle rasowa czerń:)

Bojowo wygląda:)

Zastanawiam sie nad ceną kół.Bardzo fajna.Dzieki temu ze zostawiłeś im te które miała czy poprostu u nich tyle kosztują?

Bardzo ładna, gratuluje zakupu[emoji869][emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Moim zdaniem przesadzasz z tymi oponami, jeżdżę czasem taką samą Giulią Q4 na tych samych felach i oponach i jest wszystko dobrze zarówno w mieście, jak i na trasie. Jest parę Giulii Veloce na forum i nikt nie narzekał na opony, chyba, że coś przeoczyłem.

BTW ponoć zdarza się, że ten sam model auta ma różne opony - zależy kiedy z fabryki wyjechał. Jak to Włosi, co mieli pod ręką to założyli :)

Zastanawiam sie nad ceną kół.Bardzo fajna.Dzieki temu ze zostawiłeś im te które miała czy poprostu u nich tyle kosztują?

Dużo jest takich konfiguracji na stocku z tymi kołami, a wtedy jest już inna gadka i nikt nie dopłaca tych 4400 zł.

Sam konfigurowałeś czy brałeś z placu?

Edit. Już zauważyłem, że ze stocku. A więc po prostu takie koła miała i wtedy ta dopłata 4400 zł jest tylko na papierze.

Ostatnia edycja:
Moim zdaniem przesadzasz z tymi oponami, jeżdżę czasem taką samą Giulią Q4 na tych samych felach i oponach i jest wszystko dobrze zarówno w mieście, jak i na trasie. Jest parę Giulii Veloce na forum i nikt nie narzekał na opony, chyba, że coś przeoczyłem.

BTW ponoć zdarza się, że ten sam model auta ma różne opony - zależy kiedy z fabryki wyjechał. Jak to Włosi, co mieli pod ręką to założyli :)

W 159 miałem michelin pilot super sport i jest przepaść...
Za koła jest taka dopłata przy konfigurowaniu, przy zakupie samych kół już raczej tak różowo nie będzie.

Auto ze stocku. Wyposażenie dodakowe 39050,-. Cena końcowa po negocjacjach i kontrofertowaniu z innymi dealerami spadła poniżej 200000,-:)

Ostatnia edycja:
Gratulacje.

Wygląda naprawdę dobrze.

Zirytowało mnie też oklejenie klapy bagażnika reklamą dealera a nie przypominam sobie abym zawierał z nimi umowę na usługi marketingowe Już sobie z tym poradziłem. Ganinex gaz

Pozostają jeszcze gratisowe ramki ;)

Pozdrawiam

Cudna, kolor świetnie gra pod słońce jak widać :)!
Widzę, że pakiet Audio Plus - masz może porównanie z tym klasycznym co jest w standardzie?
Kilku kolegów na forum ma standard i żałują, że nie dorzucili właśnie tego lepszego.
Felga niszczy system!

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót